Witam
A to dziwne z tym pilotem może wadliwy ten MKV .Tak można z 8 GB pliku zrobić strukturę blu ray wypalić na DVD 9 z zastosowaniem UDF 2.5 i hula sprawdzałem
Pozdrawiam
Witam,
mam do Ciebie pytanie, możesz napisać czym wypalałeś strukture bluray na DVD? Chodzi mi o soft i w jakim formacie (BDAV, BDMV ...) oraz czy tworzyłeś własne menu itp...
Napiszę jeszcze o co dokładnie mi chodzi, mam płyte DVD Audio, i zawiera ona pliki zarówno w AUDIO_TS jak i VIDEO_TS. BDC5500 odtwarza (jak większość) tylko część DVD Video (VIDEO_TS). Udało mi się zgrać zawartość AUDIO_TS do wav'ow (5.1 24bit/96kHz) oraz skonwertować do DTS MA. Niestety BD-C5500 nie odtwarza ani wav, ani flac a zależy mi na oryginalnej jakości.
Naszła mnie myśl aby użyć TSMUXERA aby zjonować te 14 numerów (jedna długa ścieżka) nie dodając żadnego video oraz za pomocą IMGBurn'a wypalić na DVD5 (UDF2.50). Niestety po włożeniu do BR zaczyna czytać płytę i zawiesza się... Dodam że zmuxowany plik 000.m2ts odtwarzany jest w VLC czy Media Player Classicu bez problemu.
Może ma ktoś jakiś pomysł jak się do tego zabrać (najlepiej darmowym softem ale nie koniecznie, mogą być 'trajale'
)
p.s.
próbowałem wrzucić to do mkv (w wolnej chwili spróbuję mkvtooonix 4.3, ale na TV nie miałem problemu z odtwarzaniem DVD przerobionym makemkv i ponownie po usunięciu zbędnych ścieżek zmuxowany za pomocą wersji 4.4) ale mówi że nie rozpoznano formatu (zarówno BD-C5500 jak i TV LE40C650).