A jak duzy masz TV? Większe mają moc 2x15 W co w połączeniu z subwooferem jest znośne. Mam porównanie do "starego" 40M86 BDX, gdzie dźwięk był płaski i b. cichy. Przy tej grubości obudowy, 3 cm, to jest i tak jak dzień do nocy. Możesz pogrzebać w ustawieniach TV oraz przełączyć wyjście audio na cyfrowe w N, jeśli masz tą platformę.ork10 napisał:O beznadziejnym dźwięku tv było już tutaj trochę, ale chce zapytać czy u Was jest też tak beznadziejnie jak u mnie. Przy niskich tonach, nawet głosie lektora na filmach powstaje jakiś rezonans z obudową i brzmi to jak dudnienie całej obudowy tv.
Według specyfikacji na stronie Samsunga ten model powinien mieć suba, większy model ma jedynie powiększoną moc do 15 W.ork10 napisał:To 46B7000. On nie ma suba. Rozkręciłem go, to 2 płaskie małe głośniki i wszystko. Ustawienia nic nie dają, a N za jakiś miesiąc sobie sprawie.
Dodam jeszcze, że buczą obydwa, co łatwo stwierdzić balansem.
hdtv polska ale pisane razem, bez spacji.Krzychu1 napisał:Max123
Przepraszam, ale czy mógłbyś zapodać linka do powyższego testu... bo nie mogę znaleźć...
thx
hm.... kombinuje i nic mi nie pasuje podstawiając pod gwiazdki... plz
Test też do końca mnie nie przekonał, ale jeśli chodzi o kiepskie kąty, to jest to prawda, a mam UE55B7000. Kontrast drastycznie spada, a kolory robią się dziwne, jakby negatywowe, ale przy normalnym codziennym oglądaniu wszystko jest OK. Do tego skalowanie materiałów SD rewelacyjne, a i filmiki z serwisu YouTube da się oglądać na dużym ekranie.huto napisał:TEST JAK TEST ALE MNIE ON NIE PRZEKONAL NIE JESTEM PRZEKONANY CZY BYL OBIEKTYWNY. Nie kupuje sie Lcd wedlug testow (mozna sie zorientowac) tylko dla oka a moje oko stwierdzilo ze samsung ma lepszy obraz ale kazdy musi wiedziec sam a jak sie dowiedzialem ze mozna mkv na nim ogladac to sie nie zastanawialem i go kupilem
Mam to samopwoznicz napisał:Witam, mam UE55B7000 i mam problem z właśicwym zatrzymaniem pamięci USB. Po próbie bezpiecznego wyłączenia pojawia się komunikat "Urządzenie nie noże być bezpiecznie wyłączone" - czy ktoś może spotkał się z tym.