lestatt napisał:Witam wszystkich serdecznie.
Zamowilem mojego 46B7000 i czekam teraz na, mam nadzieje szybka dostawe.
Mam pytanie zwiazane z odtwarzaniem filmow przez usb z dysku zewnetrznego, mianowicie czy musi to byc dysk zasilany przez usb z tv badz pc, czy tez nie ma to znaczenia i dysk ten moze byc na zewnetrznym zasilaniu z sieci?? Bardzo prosze o odpowiedz kogos kto testowal juz takie rozwiazania, albo po prostu sie na tym zna , pozdrawiam i z gory dziekuje
hubi97 napisał:Witam
Czy jest możliwość wgrania jakichś nowych aplikacji np.gier do samsunga 40b7000?
Napiszę kilka słów, jak pobawię się jeszcze trochę. Ganeralnie tv robi wrażenie jak go oglądam na DVD, ale z kablówki to uzyskałem satysfakcjonujący efekt po kilku dniach zabawy z pilotem, bo te ustawienia, które są również w tym wątku zupełnie mi nie pasowały. Jest to temat przeogromny, nie sądzę żeby komuś chciało się to czytać.piotrkol napisał:ORK1 napisz Twoje wrażenia z zakupu, jaki jest obraz na kablówce, itp..
Nie ma takiej możliwości w tym modelu a to co włączałeś w TOOLS na AUTO to opcja oszczędzania energii.ork10 napisał:[...] jak zrobić, żeby on automatycznie dostosował szerokość ekranu do tego co nadają !