Pisać nie można, co najwyżej jak połączymy tel. ale najważniejsze, że można czytać ; )
W końcu, nie trzeba będzie odpalać telefonu żeby doczytać komentarze - a tam właśnie najczęściej padają rozwiązania.
Dziś w Sony Centre takie kwiatki, a raczej antyreklama Sony. Bodajże 85"
TV wystawiony na głównej witrynie w sklepie, jakieś lecące reklamy, ale udało się uchwycić "biel".
Na zdjęciu dobrze nie widać (na żywo jeszcze gorzej), ale nierównomiernie podświetlone rogi - tragedia, a dwie plamy na środku ekranu, to już porażka.
Nie mam nic do Sony, a wręcz przeciwnie, ale u mnie po 3 latach niebo a ziemia w porównaniu do tego TV.
Żałuję, że nie zapytałem "co autor miał na myśli" wystawiając taki egzemplarz, jako wizytówkę sklepu/Sony. W ogóle co tam się stało, rogi wyglądały jakby wpadł tam kurz. Jak najbardziej do utylizacji.
Mam pytanko tv juz wybrałem pod netflix , filmy i dużo grania na ps5 zależy mi na obrazie i czerni. Sony XR-85X95K wybrałem ten mini led czy ktoś mi go opiszę jak sprawuje się płynność czern i detale? Jeżeli jest dobrze to chce kupić ten tv. Zastanawiałem się nad oled 83 cale ale wolę 2 cale więcej odległość od tv 2,5m