Samsung 82" vs Sony 85" vs LG 86"?

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Prezentuje się wielkość 86" z ambilightem faktycznie na ścianie świetnie.
Mam zdjęcia z montazy moge wysłać dla chętnych
Dla niebieskich masz specjalną ofertę i to z pełnym pakietem .

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Dycha, czy tam 12k za 85", to uczciwa cena.
Można katować od rana do wieczora przez 2 lata, a potem nawet jak padnie, to nie ma płaczu, mój już lata 3 lata, zero wypaleń i problemów, a nawet jak padnie, to idę do sklepu i biorę następnego za "dyche". Gorzej jak kupisz za 25k tv, a po dwóch latach każdy dzień to jedna wielka niewiadoma.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Jak Samsung, to dni ma już policzone ; )

Btw. Znowu coś magicy namieszali w apce YT, teraz nie widać roku dodania filmu, a cały majdan przenieśli na prawa stronę. Tam się ewidentnie od lat komuś nudzi, żadnych pozytywów, a jedynie kastracje.

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Jak Samsung, to dni ma już policzone ; )

Btw. Znowu coś magicy namieszali w apce YT, teraz nie widać roku dodania filmu, a cały majdan przenieśli na prawa stronę. Tam się ewidentnie od lat komuś nudzi, żadnych pozytywów, a jedynie kastracje.
Ja używam wszystkich aplikacji na Shield TV. TV mógłby być gołym ekranem i byłoby ok.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Za dużo roboty, u mnie Shield wpięty do ampli, więc trzeba załączyć, ew. przez passthrough, ale tam jest XB, PS itp. i robi się zamieszanie, dodatkowo mam jeszcze soundbara do TV (niezależnie od KD) jest cała masa zależności żeby to pykło za kazdym razem, a tak biorę pilota od tv i już mam YT. Chętnie bym wziął teraz Sonego na tapetę, ale za dobrze to wszystko działa w ekosystemie Samsunga, no i ten pilot "wszystko sterujący".
U mnie Shield tylko do Kodi. Nic więcej.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Pod warunkiem, ze Shield sie nie zwiesi i mamy nowego pilota, bo tamten, to tfffu ; ) Soundbar Samsunga w ogóle fajnie wspracuje z TV Samsunga.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
No fakt,gdy nazwa kanału jest długa,to nie widać nawet początku daty.
Ale to i tak lepiej,niż to,co wtedy odwalili ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Chciałbym spotkać chłopa który to wszystko zatwierdza i zwyczajnie po ludzku strzelić go w pysk. Jestem bardzo ciekawy, jak wygląda cała procedura akceptacji takich bubli. Przecież ktoś to przy wypuszczeniem musi klepnąć.

Do góry