Tylko zaraz się okazuje, że te 120" na ekranie 16:9, przy źródle filmowym 21:9 - a taka jest zdecydowana większość filmów, już w cale nie jest takie duże.
Dlatego wziąłem sobie większy
Tylko zaraz się okazuje, że te 120" na ekranie 16:9, przy źródle filmowym 21:9 - a taka jest zdecydowana większość filmów, już w cale nie jest takie duże.
Jest blisko Myślę, że jeszcze 2-3 lata i taki OLED po 20k zł będzie latał. Może nawet szybciej?Poniżej 25k za 83'' ?
Nieeeźle
Jest blisko Myślę, że jeszcze 2-3 lata i taki OLED po 20k zł będzie latał. Może nawet szybciej?
Nie będziesz miał reklam na swoim koncie niezależnie od ilości urządzeń. Pakiet rodzinny jest po to, żeby drugie konto (inny email) też nie miało reklam. Jak nie potrzebujesz kogoś dopisać to wystarczy pakiet indywidualny. Same reklamy w TV cholera wie dlaczego wychodzą. Mam dwa TV NU w domu i na żadnym nie ma reklam. Może się pojawią dopiero?Ja też jestem zalogowany na wszystkie urządzenie i na żadnym nie było problemów, do wczoraj z TV. Tylko z TV i to Samsunga.
Na drugim tv (android), telefonie, PC itp. wszystko działa jak należy.
Dlatego mnie to dziwi. Abo mam teń tańszy i zupełnie mi rodzinny nie potrzebny, skoro od miesięcy wszystko działało jak należy.
Zresztą co to w ogóle za abonament "indywidualny", nigdzie o tym nie piszą, tylko o rodzinnym. Nie wiadomo dokładnie o co tu chodzi, bo to że jedno konto, to oczywiste, ale często oglądam na kilku urządzeniach jednocześnie i nigdy reklam na tym indywidualnym nie było.