Armani, ja się nie znam , ale Ty chyba od dłuższego czasu jesteś już uprzedzony do plejaka i stąd te dygresje
Playstation od zawsze wygrywa z Xbox'em pod kątem ilość i sprzedanych sztuk i tym razem będzie podobnie
Nie ma co wnikać, dlaczego itp , ale tak jest .
Ogółem ta konsola wypada lepiej . Ma większy magnez .
Masz racje Panto, jestem uprzedzony do PS, a wręcz nie cierpię tej konsoli : )
Może dlatego stałem jak buc w GH Mokotów do północy na premierę PS4 w 2013r., nie wspominając już o wcześniejszych (wszystkich!) premierach, a przedwczoraj kupiłem PS5 i to o 300zł więcej jak cena sugerowana, a Ty już kupiłeś PS5? Czy czekasz jak ceny spadną, a może pojawią się jakieś ciekawe gry?
No właśnie, ja tak jej nie cierpię, że musiałem już kupić ; )
Prawda jest taka, że ja kocham tą naszą "czarnulkę", czy raczej "pleja" już od 1995r., tyle, że to nie jest ślepa miłość. Potrafię wskazać bez emocji, co mi sie nie podoba w XB i co w PS, a wierz mi, przez te 25 lat od premiery szaraka, coś tam już wiem ; )
Na chwilę obecną PS nie jest dla mnie żadnym magnesem, a tym bardziej nie uważam, żeby wypadała lepiej, a wręcz uważam, że jest odwrotnie. Polityka MS w mojej ocenie, jest słuszniejsza i dużo się zmieniło, ale to moje prywatne zdanie. Mogę to uargumentować, ale po co? Istotne jest to, że się uzupełniają exami.
Dla mnie liczą się gry, pad, znajomi, ceny gier i fakt, że jedna czy druga marka towarzyszy mi całe życie.
Peace ; )

Ostatnia edycja: