W MediaExpert, tyle, że za 2599zł. Rzucili dziś na kilka minut, ja się załapałem na złodziejską ofertę, bo krzyknęli 300zł więcej jak cena rynkowa, ale były też zestawy o stówkę drożej z padem i grą, ale to już dla botów
Mam już ziomka który od ręki kupuje za te pieniądze (nie zarabiam na kolegach), ale zostawię sobie już.
Piramida, co Ty do mnie rozmawiasz ; )
Z PS zrobiłem sobie lekko ponad rok przerwy, no może trochę więcej, a Ty mi tu jakieś stare kotlety podrzucasz które dawno ograłem. Dziś sobie też przypomniałem oglądając gameplaye porównawcze z PS5 starych gniotów, że ostatnie Uncharted też ograłem całe. Horizona może ogram i LGBT, a na pewno Resoguna, widzę że lata już w 4K pod PS5 ; )
Spidera też wezmę, ale Kamiński nie chce zrobić ceny 100zł z wysyłką ; )
Mam już ziomka który od ręki kupuje za te pieniądze (nie zarabiam na kolegach), ale zostawię sobie już.
Piramida, co Ty do mnie rozmawiasz ; )
Z PS zrobiłem sobie lekko ponad rok przerwy, no może trochę więcej, a Ty mi tu jakieś stare kotlety podrzucasz które dawno ograłem. Dziś sobie też przypomniałem oglądając gameplaye porównawcze z PS5 starych gniotów, że ostatnie Uncharted też ograłem całe. Horizona może ogram i LGBT, a na pewno Resoguna, widzę że lata już w 4K pod PS5 ; )
Spidera też wezmę, ale Kamiński nie chce zrobić ceny 100zł z wysyłką ; )
Ostatnia edycja: