Ps4 czy warto

pantomima

Banned
Siema Panto.
A Ty dalej męczysz tego Nioha ? ;)

Jeśli chodzi o gry,to jak dla mnie,generację zdecydowanie wygrało Playstation.
Teraz może być nieco inaczej...
Microsoft wykupił Bethesdę i oprócz Halo,Forzy i Gearsów,ma mocne pozycje na wyłączność/czasową wyłączność - The Elder Scrolls,Doom,Fallout,Wolfenstein,Indiana Jones...
Dodatkowo zapowiedział nowego Stalkera,Hellblade 2,Fable 4 (ciekawe jak będzie z wyłącznością tych tytułów) no a za kilka miesięcy staruje z MFS na XB.

Siema ;)
A no męczę. To mega rozbudowana gra i tak się składa, że mi pasuje dlatego tłuke jak mam wolną chwilę .
W zasadzie to ostatnia gra pod ps4 na którą wydałem kasę.
Kiedys bawiłem się w demo jak się ukazało i stwierdziłem, że ten Nioh nie jest dla mnie .
Z braku laku ostatecznie kupiłem i diametralnie zmieniłem zdanie .
Jeśli się nie mylę, to Nioh1 chyba jest za free do pobrania .
Jak Ci się chce, to obadaj.Wedlug mnie warto .
A jak próbowałeś i nie szło, to założę się że dlatego bo podałeś jak mucha ;) , ale to jest do ogarnięcia.

A z tymi grami to będzie widać jak będzie.
Myślę , że Sony nie zawiedzie.

pantomima

Banned
Xbox zrobił spore kroki do przodu, ale ciągle Sony bardziej wpada w mój gust. Ciężko by mi było zrezygnować z exów Sony. Armani woli gry na Xa, ale patrząc na statystyki to jest w mniejszości. PS5 lepiej się sprzedaje i gdyby nie problemy z dostępnością to przewaga byłaby jeszcze większa.

I raczej będzie jak zresztą zawsze.
Exy - to.mocny argument , który przemawia na korzyść Sony .

Ja tam się nie znam, ale Sony chyba zawsze wygrywało z xboxem pod kątem ilości sprzedanych konsol .

pantomima

Banned
Gdzies coś próbowałem wyłapać i chyba nie trafiłem nawet na jedną zapowiedź kolejnej części Bloodborne .

Remaster Nioh1 chyba się ukazał , ale kto by w to grał jak niebawem ukażą się tytuły zoptymalizowane pod nową generację.
Za bloodborne tez nie chciałoby mi sie zabierać, pomimo że gra jest świetna to jednak ograna już na wszystkie sposoby.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Miałem podobnie z Immortals.
Szybkie wznawianie popsuło savy,ale jak je usunąłem,o dziwo pojawiły się dobre.
Rozwiązałeś jakoś problem ?

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Niee. Próbowałem na wszystkie sposoby. Zapisy z chmury nadpisały te w konsoli.

Miałem mapę w dużej części wyczyszczoną. Teraz straciłem wene. Ogram fabule i na OLX/Allegro idzie

Najbardziej szkoda mi wyzwań, bo je*alem się z tym kilkanaście razy.

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Leci do mnie PS5 i z tego co widzę, nie mogę się zalogowac do PS (na stronie www)
Pamiętam maila i korzystam z resetu, ale tam znowu trzeba podać datę.
Data oczywiście była inna, więc nie ma wejścia, a innych sposobów weryfikacja nie ma.

Ktoś próbował odzyskać konto, może telefonicznie?
Szkoda by było tracić całe konto i logować się na nowy, jeżeli mam tam same platynki : )

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Ktoś próbował odzyskać konto, może telefonicznie?
Szkoda by było tracić całe konto i logować się na nowy, jeżeli mam tam same platynki : )

Ok, pogadałem z sympatycznym botem i udało się odzyskać konto.

Jak to teraz jest z tym PS Plus, w ramach tego rocznego abo dostajemy pełny pakiet PS Plus Collection? Chce pełen pakiet, coś jak GP Ultimate, a widzę, że coś namieszali z tym plusem ostatnio.

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Ok, pogadałem z sympatycznym botem i udało się odzyskać konto.

Jak to teraz jest z tym PS Plus, w ramach tego rocznego abo dostajemy pełny pakiet PS Plus Collection? Chce pełen pakiet, coś jak GP Ultimate, a widzę, że coś namieszali z tym plusem ostatnio.
Nie ma u nas odpowiednika Game Pass niestety. PS Plus to Live Gold. PS Plus Collection to gry dodawane po zakupie PS5.

Co do padów to. am kilka i do tego Spidermanow jakby ktoś chciał :E

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Czyli wystarczy PS plus, a i tak po odpaleniu PS5 dostajemy w gratisie te kilka pozycji?

God of War
The Last of Us: Remastered
Uncharted 4: Kres Złodzieja
Battlefield 1
Monster Hunter World
Fallout 4
Final Fantasy XV
The Last Guardian
Ratchet and Clank
Infamous: Second Son
Days Gone
Bloodborne
Detroit: Become Human
Batman Arkham Knight
Mortal Kombat X
Persona 5
Until Dawn
Resident Evil VII

Ostatnia edycja:

Seizo

Active member
Bez reklam
Tak. Plus gry, ktore co miesiąc dostajesz w plusie. Od chyba 3 miesięcy wrzucają coś pod PS5. Teraz będzie podrasowany Control :D
Gdzie wyrwałeś konsolę?

Ostatnia edycja:
Do góry