Ps4 czy warto

pantomima

Banned
Chyba zwarjowales :p
Dawaj DS3 , BB - no chyba ze sie boisz dzieciaku, to odpusc :p

Juz wspominalem kiedys , ze zamawiajac Street Fighter'a swego czasu, przez pomylke dostalem Gta5 , nastepnego dnia odeslalem .
Nie moje klimaty ;)

pantomima

Banned
Po pierwsze nie odpowiada mi fabula gry , jej akcja i cala reszta .
Zbawa polegajaca na wykonywaniu rozmaitych zlecen, wsrod ktorych prym wioda napady , to nie moja bajka .
Dochodzi jeszcze szereg mniejszych misji , wlaczanie postaci trzecich itp.itd- zdecydowanie nie !
Typowa sandboksowa rozgrywka , w ktorej moge zostac szefem mafii,brac udzial w wyscigach , napadach... - dzieki , ale nie .

Poprostu ta gra, tego typu gry nie sa w moim guscie .

Uciekam od tego typu rozgrywek .
Rowniez gry typu Sajper , czyli roznego rodzaju strzelanki , podchody , wszystko to co nawiazuje to zwyklego pola walki takze nie zaliczaja sie do moich ulubionych gier ;)

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Ja tam lubię otwarty świat,gdzie mogę sobie pośmigać gdzie chcę i nie ogranicza mnie na każdym kroku jakaś ściana :mrgreen:
A fabuła ? Jest jakaś w "Dark Souls" czy 'Bloodborne" ? :D

pantomima

Banned
Ja rowniez lubie otwarty swiat , ale troche w innym wydaniu jak np. Horizon Zero Down ;)

Czy jest jakas fabula w BB, DS ? - co za pytanie ....
Zdecydowanie tak !
Zreszta ,zagraj i sam sie przekonasz ;)

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Chyba muszę odpalić GTA5 skoro tak Panto chwali, sporo aktualizacji ostatnio było ; )
Tyle lat już po premierze, a gra dalej nie ma żadnej konkurencji.
Ograłem od tego czasy z kilkanaście czołowych gier i nic nawet się nie zbliżyło do GTA.
Jak nie jakieś "samograje", to nuda po godzinie, a GTA?
Nigdy nie wiesz co Cie spotka na mieście ; )

pantomima

Banned
Ja nie krytykuje GTA . To znakomita gra , tyle ze dla tych ktorzy lubia tego typu klimaty .
Ja jednak od takich uciekam - i to nie jest kwestia pogrania chwile, przekonania sie do tej gry ;)
Nie moj konik no .

Te chwilowe uniesienia , ktorych doswiadczacie w trakcie grania w GTA , ja obserwuje u siebie w trakcie psztykania w BB, DS .
No kazdego z nas porywa ,zachwyca co innego ;)

pantomima

Banned
Słyszałem,że fabuła tam "nie istnieje" ale rekompensuje to zayebista rozgrywka ;-)

Ja slyszalem co innego .

Widzisz, Ty opierasz sie na tym co slyszales , ja na tym czego doswiadczylem przechodzac juz kilka razy te gry ;)

BB jest kozacki , ale DS3 jeszcze bardziej , duzo bardziej .
Zacznij ( jezeli zrobisz w ogole podejscie do tych dwoch tytulow) od BB - koniecznie .
DS jest duzo bardziej wymagajacy :D

Ja juz zacieram rece na mysl o BB2 , bo kolejnej edycji/czesci DS juz sie nie doczekam, przynajmniej nie na platforme ps4 .

Ostatnia edycja:

Savron

Well-known member
Bez reklam
Pantomima,nie grałem w to,ale to jest ogólne stwierdzenie... a nie graczy,którzy mają PS4 od kilku miesięcy ;-)

:blagam::blagam::blagam::blagam::blagam::blagam::blagam::blagam::blagam::blagam::blagam::blagam::blagam::blagam::blagam::blagam::blagam::blagam::blagam::blagam::blagam::blagam::blagam::blagam::fool::fool::fool::fool::fool::fool::fool::fool::fool::fool::fool::fool::fool::fool::fool::kom::kom::kom::kom::kom::kom::kom::kom::kom::kom::kom::kom::banned::banned::banned::banned::banned::banned::banned::banned::banned::banned::banned::banned::banned::banned::banned:

Seizo

Active member
Bez reklam
A wiec , jak nie Andromeda co innego w tym klimacie ?, bo mam ochote na delikatna odskocznie od klimatow ala Bloodborne, Dark Souls .
Bierz Nier Automata i nawet się nie zastanawiaj. Kilkadziesiąt godzin dobrej zabawy. Grę trzeba przejść co najmniej 2 razy, a za drugim podejściem nie jest ona taka sama i wywala wszystko do góry nogami. Jak zagrasz to bedziesz wiedział o co mi chodzi.

Oprocz tego polecam Deus Ex, Obcy Izolacja, Batman Arkham Knight, Cień Mordoru, Metro Redux czy MGSV Definitive Experience. Dobre gry za śmieszne pieniądze.

pantomima

Banned
Mowisz Nier Automata... ?
Sprawdzilem demko i nawet mi sie spodobala gra , ale jestem srednio do niej przekonany ,jest wporzadku , ale tak jakby czegos mi brakuje , choc chyba zaryzykuje ;)

Obcy jest bardzo ok , ale za malo rozpierduchy chyba co....

Do góry