Ja mam do odstąpienia jeden zestaw jak ktoś chce. Jakieś 2 dni jeszcze na decyzję potem anulują zamówienie.
Piąteczka już do mnie leci
Świetna sprawa z tymi grami. Miałem tak jak kupiłem Prosiaka Nie grałem w żadną grę wcześniej i miałem grania na jakieś 2 lata. Same świetne produkcję. Teraz nie mam w co grać i konsole stoją od kilku tygodni.
Dokładnie, tylko Spidera ograłem, ale nie żałuję bo był świetny. Mam jeszcze Cyberpunka, ale z tego co czytałem na patcha będzie trzeba sporo poczekać, ciekawe czy się uda ograć w 2021. Kolejną grą w jaką zagram będzie pewnie dopiero FC6 w maju...W co Ty będziesz grał, jak już wszystko ograne?
Ja coś tam widziałem z tych ostatnich, ale jeszcze na PS4/staryTV i to nie było to co widzę teraz.
Gorzej mają ci, co ogrywali już na PRO i nowym tv. W takiej sytuacji, to chyba tylko spajder zostaje.
Na premiery trzeba jeszcze poczekać.
Zapomniałem o Kenie. Sprawdzę napewno, wydaje się spoko. Returnal jakiś dziki, ale poczekam na gameplay jakiś dłuższy.Wcześniej ma być Kena i Returnal. Ja mam jeszcze parę gierek z PS4 do ogrania. Dopiero co wkręciłem się w Judgment