Wersje na PS4 z aktualizacją pod PS5 można juz wyrwać za 179.Jest w końcu obniżka Cold War.
249zł na PS5, ceny używek zaczną spadać.
Wersje na PS4 z aktualizacją pod PS5 można juz wyrwać za 179.Jest w końcu obniżka Cold War.
249zł na PS5, ceny używek zaczną spadać.
Z tym CoD jest inaczej. Aktualizacja na PS5 kosztuje 10 Euro.Na okładce jest napisane "Dostępna aktualizacja na PS5" więc chyba powinno działać. Wersja Moralesa z PS4 ma update pod PS5 i takie samo oznaczenie na okładce.
Pobieram, zobaczymy co to.O 18:00 startuje demo Outriders (na PS5 i XSX w 4K/60).
Akurat dzisiaj demo ograłem.FF VII Remake w marcowym plusie.
Mi się nie chciało przechodzić całego dema
Masz w co grać to nie ma co się dziwić. Ja wszystko już ograłem. Na Xa też nie ma gier, ale muszę zostawić jedną konsolę chociażby dla Cold War i Far Cry 6. Exy na PS wyjdą na koniec roku, albo dopiero w przyszłym to kupię ponownie PS5 i ogram co trzeba. Teraz szkoda, żeby się kurzyła. Żeby było śmieszniej to sprzedała się w 30 min na OLX za 2400 zł...Mówiłem, że XB lepszy : )
A tak poważnie, to u mnie odwrotnie, PS5 stała się główną konsolą.
Wszystkie gry które już miałem na XSX zdublowałem na PS5 i tutaj już tworzę historie. Nie widzę sensu ogrywania na XSX takiego CODa, jeżeli znajomi grają na PS. To samo z każdą jedną grą. Więc paradoksalnie, XSX się kurzy u mnie i czeka na MFS2020, kiedyś Forze, Halo...