U mnie na razie skromnie, ale się rozkręcam ; )
Moje wydatki na gry od czasu posiadania konsol to jakieś parę k zł na plus :E
[youtube]zafv1b1qG2Y[/youtube]
Co tam masz ? Pochwal się
Cyberbuga Ci nie przyjęli... ?
Pozycja zdecydowanie dla Ciebie na zakończenie dnia
Nie wiem czy rozkminię fabułę,ponoć jest bardziej skomplikowana niż w większości Souls-like
Gdzieniegdzie podają datę premiery na 2023
Wreckfest możesz opchnąć, będzie w GP. DiRT 5 też.
Uncharted do tej pory jedna z ładniejszych gier. Grałeś coś więcej w Horizon Zero Dawn? Mechanika poruszania się maszyn to prawdziwy majstersztyk. Tak samo uszkodzenia jakie można zadawać. Jak strzelisz w nogę to kuleją itd.Fajny ten GP, nie ma co gadać.
Wrecka dostałem dopiero w prezencie na PS5, więc nie opchnę, dodatkowo kupiłem też wszystkie dodatki, chociaż mam już i tak kupione na XSX. Dirta5 ograłem na XSX za 5zł, a parę dni temu kupiłem płytę na PS5, ale to bardziej z ciekawości, żeby sprawdzić jak się mają te triggery, chociaż jak na arcade, świetne. Tak się powinno robić model jazdy w arcadówkach. Teraz poluję na Cold War.
Skończyłem też Uncharted4, świetnie to wygląda na 4K/PS5 (pewnie też na PRO), dopieszczona graficznie, ta dbałość o szczegóły, detale. Dobrze, że tego nie kończyłem na PS4 i FHD, bo to dwie różne gry i wrażenia.
Nie przekonuje mnie natomiast fabularnie TLOU2, nie czuje tego.
No, ale dopiero pare godzin, zobaczymy dalej.
Świetna sprawa z tymi grami. Miałem tak jak kupiłem Prosiaka Nie grałem w żadną grę wcześniej i miałem grania na jakieś 2 lata. Same świetne produkcję. Teraz nie mam w co grać i konsole stoją od kilku tygodni.Tak, chwilę pograłem. Już po szkoleniu i pierwsza wyprawa. Ładna gra, sprawdzę w wolnej chwili mechanikę i całą resztę, za dużo tych gier do ogrania. Teraz się biorę za Detroit, mam już parę godzin za sobą.
Potem dokończę może TLOU2 i Days Gone.
Jak ustawić tą ikonę "explore", z tego co widać, jakieś newsy tam się pojawiają: