Ps4 czy warto

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Sprawdzę dzisiaj, bo aż nie chce mi się wierzyć.
Głównie interesuje mnie model jazdy, czyli jak najdalej od arcadowych gniotów w postaci NFS, ale zapewne poszli za głosem mas i uprościli "symulacje". No zobaczymy ; )

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Ta część jest trochę uproszczona,tzn. podczas wyścigów,działa tylko gaz :D
Ale są za to fajnie postrzępione druty telegraficzne,a światła w oknach domów,migają niczym stroboskopy (tryb rozdzielczości na XOX) :D

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Sprawdzę dzisiaj, bo aż nie chce mi się wierzyć.
Głównie interesuje mnie model jazdy, czyli jak najdalej od arcadowych gniotów w postaci NFS, ale zapewne poszli za głosem mas i uprościli "symulacje". No zobaczymy ; )

Kilka wyścigów za mną.
Po pierwszym odpaleniu i zaledwie jednym okrążeniu wyłączyłem.
Już nawet nie chodzi o jakość grafiki, bo niewątpliwie jest średnia, powiedziałbym, że "konsolowa" i pewnie gdybym nie widział ostatnich produkcji i pokaz możliwości obecnych konsol, to uznałbym to za standard, no, ale jak widać niektórzy jeszcze potrafią wycisnąć (jak ostatnie COD chociażby)
No, ale nie o to chodzi.

Problem jest z cukierkowatością, czyli mówiąc wprost ujowizna jak dla mnie.
Auta wyglądają jak z filmu rysunkowego, nie ma tego sznytu fotorealistycznej grafiki.
Właśnie takie NFS, tyle, że w gorszej grafice.

Natomiast zrobiłem drugie podejście i model jazdy jest MILION razy lepszy od takiego NFS.
To nawet nie ma co porównywać, ale do symulacji daleko.
Przypomina mi stare PGR z kudosami (pewnie nikt nie pamięta, bo tu gimbaza siedzi ; )
Generalnie tak powinien wyglądać model jazdy w każdej arcadówce, a nie to co się odstawia w innych grach, but i hulaj dusza od bandy do bandy. Pff.

Przełączyłem też na YT (w TV), co by zobaczyć jak tam wygląda gra i mimo, że jest degradacja, to i tak wygląda na PC o niebo lepiej i nawet nawet się to prezentuje, więc coś spitolili na konsolach, albo już nie daje rady. Ja już i tak czekam na next geny, więc mam to generalnie i tak w upie.

Szczerze mówiąc nie chce mi się w to grać ; )

Ostatnia edycja:

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Armani łap. Będziesz miał do latania.
c6c1d46d76ad660743df91dbea016a78.jpg

Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
No i żebyś wiedział :D

Kamińska, na razie, to jak wyżej ; )
Poczekam jak się pokaże w GamePassie na XB i pomyślimy.
Ostatni raz joystick miałem w ręce na Atari i Commodore ; )

Do góry