Ps4 czy warto

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Pany, jak macie jakiś namiar na magików ktorzy serwisują kierownice Logitecha, to dajcie znać. Mryga dioda i nie idzie grać, problem ponoć znany (zasilanie).

kaminskakl

Active member
Bez reklam
PlayStation sprzedane. Piramida wziął za 2800 zł. Mówił, że czasu mało więc musi w dwie gry naraz grać na splitscreenie coby się wyrobić z platynowaniem gier do czasu premiery PS5 ;D

Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka

Piramida

Well-known member
Bez reklam
PlayStation sprzedane. Piramida wziął za 2800 zł.
Cała przyjemność po mojej stronie :D
FfVk9kuTURBXy81NmZhOTQxOC0wMjQ3LTRiMmEtYjE4Ny00NzA0MGEyOGIwZTYuanBlZ5GVAs0DBwDDw4GhMAE

[youtube]B4jopG1wX88[/youtube]

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Pograłem chwilę w UFC4, całkiem, całkiem.
Nie mam czasu i ochoty uczyć się wszystkich "chłytów", a jest tego trochę.
Dobra dla 2 osób, na imprezkę.

Patrzę za to na wysyp gameplayów z MFS2020 i nie powiem, mała(?) rewolucja.
To już nie jest jakaś popierdółka, a przełom w branży growej.
Niektóre ujęcia... klękajcie narody.
Biorąc pod uwagę, że mamy... caaaały glob do zwiedzania, to nie mam pytań.

Dla tej gdy kupiłbym konsole, jak to pierdyknę w HDR na TV, to tydzień mnie nie ma ;)
Już o projektorze nie wspomnę.

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Na imprezkę lepszy Tekken ;)

Zastanawiam się czy puścić dalej Xboxa czy jeszcze zostawić? Nie grałem na nim od kilku miesiący i trzymam w sumie dla Cyberpunka, tylko boję się, że nie będę miał czasu :D

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Też mam zamiar ogrywać Cyberpunka na nowej generacji :-D

Patrzę za to na wysyp gameplayów z MFS2020 i nie powiem, mała(?) rewolucja.
To już nie jest jakaś popierdółka, a przełom w branży growej.
Niektóre ujęcia... klękajcie narody.
Biorąc pod uwagę, że mamy... caaaały glob do zwiedzania, to nie mam pytań.

Dla tej gdy kupiłbym konsole, jak to pierdyknę w HDR na TV, to tydzień mnie nie ma ;)
Już o projektorze nie wspomnę.

Bierzesz na PC (dzisiaj premiera) czy czekasz na wersję na Xboxa ?

boję się, że nie będę miał czasu :D

Jaaaasne,a i tak przejdziesz jako pierwszy :-D

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Ja tam wezmę dwie konsole, na bank w pierwszej kolejności wymienię XB, a z PS5 zobaczę jak cenowo się wyjaśni.

Też mam zamiar ogrywać Cyberpunka na nowej generacji :-D

Na czym?

Bierzesz na PC (dzisiaj premiera) czy czekasz na wersję na Xboxa ?

Nie mam gamepassa na PC, bo jest za free ponoć, a ten z XB nie pokrywa (?)
Jakiegoś pirata też nie biorę za 5zł, bo gra jest offline, a tu o doczytywanie online chodzi.

A nawet jakbym kupił gamepassa na PC, to pytanie, czy jak wyjdzie na XB, to będę mógł przenieś cały progres na konsole, bo zaczynać jakoś drugi raz mi się nie widzi.

No i pytanie, czy w takiej grze jest sens grać na monitorze, jak tu o widoki się rozchodzi ; )

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Dobra, nie wytrzymałem :D Instaluje się, 91GB ciągnie już 1.5h.
Mój game pass objął jak się okazuje darmową wersję MFS2020.
Jak zobaczyłem na YT, jak gość lata w miejscach które znam, nie mogłem odpuścić. Dam znać co i jak, bo coś czuję, że dziś polatam do póżnych godzin nocnych ; )

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
No i pograne.

Nie da się tej gry w żaden sposób opisać słowami, to trzeba zobaczyć.

To nawet nie jest gra, to takie Discovery Channel na żywo z lotu ptaka.
Nie ma tu też mowy o żadnej jakości grafiki, to są po prostu zdjęcia satelitarne, efekt jest powalający.

Przez 3h zwiedziłem zaledwie 2-3 lokacje, moje miasto (widać dom i rejony w których się poruszam - jakość różna, duże jeszcze pole do popisu w DLC, Londyn przelotem i "jakieś" góry które wyglądają jak wyjęte w locie z któregoś programu podróżniczego.
Oczywiście, to nawet nie jest 1 setna procenta, tego co można zwiedzić. Ot, pierwsze lepsze foto.
W końcu mamy cały świat...

Wykaże się tu ignorancją, ale w MFS jak dla mnie mogłoby w ogóle nie być samolotów, wystarczyłby krzyżyk i możliwość dowolnego sterowania i obierania kierunków po całym świecie.
Mi wystarczy samo zwiedzanie i oglądanie tego co sam zdecyduje.

Podejrzewam, że fani lotnictwa już się pochlastali ze szczęścia, nie dość, że dostali dostęp do całego globu, to oczywiście mają tu symulator z krwi i kości, a jest co pstrykać w kokpicie ; )

Jak to będzie wyglądać na nowym XB tak jak na PC, to nie mam pytań.

Tryb aktywnej pauzy i zmiany pogody z porą dnia, to jak zabawa w Boga.
No miazga co tu się odstawia na ekranie.

Kilka zdjęć monitora z grą, skompresowane, rozmazane, na żywo niebo a ziemia.

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Jak będzie na Xa to odpalę MFS z czystej ciekawości jak to działa i wygląda. Podejrzewam jednak, że będzie to "gra" na 30 minut u mnie :D

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
30min to będziesz szukał swojego domu, następne 30min będziesz zwiedzał okolice które znasz, następne 30min poświecisz, żeby odwiedzić okolice znajomych, potem zapragniesz zobaczyć, jak wygląda Nowy Jork nocą i tak Ci pierdyknie te "30min" w 3 godziny :D

Tu się ne da w pół godziny, tyle to ja wczoraj szukałem zwolnienie hamulca, bo nie mogłem wystartować. Info na ekranie "wciśnij Y+B", no to wciskam na klawiaturze, a tu kamera się zmienia. No nic, myślę, pozamiatane, mam klawiature Appla, to może coś tutaj nie hula, potem się okazało, że te "Y+B" jednocześnie, to na padzie trzeba wcisnąć :D

Do góry