Ps4 czy warto

kaminskakl

Active member
Bez reklam
30min to będziesz szukał swojego domu, następne 30min będziesz zwiedzał okolice które znasz, następne 30min poświecisz, żeby odwiedzić okolice znajomych, potem zapragniesz zobaczyć, jak wygląda Nowy Jork nocą i tak Ci pierdyknie te "30min" w 3 godziny :D

Tu się ne da w pół godziny, tyle to ja wczoraj szukałem zwolnienie hamulca, bo nie mogłem wystartować. Info na ekranie "wciśnij Y+B", no to wciskam na klawiaturze, a tu kamera się zmienia. No nic, myślę, pozamiatane, mam klawiature Appla, to może coś tutaj nie hula, potem się okazało, że te "Y+B" jednocześnie, to na padzie trzeba wcisnąć :D
Mówisz, że tak wkręca? Jak wyjdzie na Xa to zobaczymy. Polecę sobie do Lola zobaczyć czy równo kombajnem pole kosi ;D

Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Mówisz, że tak wkręca? Jak wyjdzie na Xa to zobaczymy. Polecę sobie do Lola zobaczyć czy równo kombajnem pole kosi ;D

Bardziej miałem na myśli fakt, że wszystko tu trwa. Sam ekran ładujący gre, to ze 2 minuty.
Start, wypoziomowanie samolotu, utrzymanie go w rydzach i w końcu znalezienie swojej miejscówki potrafi zabrać kupe czasu, to nie jest takie hop siup ; )

Widać nawet modelki zaczepiające Armanisia :D

Wziąłem nawet jedną na lot, obiecałem Hawaje, to przeleciałem ją... tzn. z nią na Hawaje ;)

Wawa trochę słaba,przydałaby się jakaś odpicowana mapa.

Zgadza się, niektóre bloki, osiedla, budowle świetnie ukazane, a inne to jakieś wynalazki.
Różnie te algorytmy działają, ale przy takim ogromie informacji nie dziwota, nie zmienia to faktu, że jako całość wygląda to wszystko kozacko.
Do miast trzeba będzie dokupić DLC, już sam w sobie Londyn wygląda rewelacyjnie, ale po zakupie DLC, jest już na prawdę bomba. Dopieszczone poszczególne budynki itp. Podobnie będzie z Polską, kwestia czasu.
Tutaj duże pole do popisu dla firm zewnętrznych, za rok, dwa, zobaczysz siebie na balkonie ; )

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Bardziej miałem na myśli fakt, że wszystko tu trwa. Sam ekran ładujący gre, to ze 2 minuty.

Start, wypoziomowanie samolotu, utrzymanie go w rydzach i w końcu znalezienie swojej miejscówki potrafi zabrać kupe czasu, to nie jest takie hop siup ; )

Phee, wbiłem złoto w lataniu owcą w Worms Armageddon i przeszedłem misję z helikopterkiem w San Andreas, więc mam doświadczenie w lataniu ;D

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Ale w River Raid nie grałeś, a to tu się rodzili pierwsi piloci ; )

Właśnie oglądam na Netflixie dokument o starych grach komputerowych - "High Score - Złota era gier"
Dobre, wywiady z twórcami Space Inwaders, Pacman, Donkey Kong, Mario, Doom itp.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
za rok, dwa, zobaczysz siebie na balkonie ; )

Nawet szybciej :-D
aef3084_30700-aexkgl.g6ubygy14i.jpg

Hmmm... ciekawe :
[youtube]71A0Z01kebk[/youtube]

lolo2

Well-known member
Bez reklam
A teraz po Ciebie jedzie :grin:
[youtube]G3N0pCcZ16w[/youtube]

Ale sobie liczą,15 zeta na Alle :wink:

Bosszzze, wyscigowki. To takie ciekawe gry ze hej. Dziwie sie ludzia ze widza sens w tych grach :) To jak ogladanie Nascar: "oooo patrz zara skreci w lewo, ooo patrz zara skreci w lewo, za chwile znowu skreci w lewo i tak w kolko."

NFS jeszcze w miare ok, bo byla policja, tuningi, rozne tryby gry, czarna lista w sposob ciekawy zarysowana fabula"

A te gry z allegro z multikontem cos ostatnio blokuja dosyc szybko. Kupilem gre i 2 razy pisalem reklamacje o nowe konto i za 3 razem mi sie znudzilo :( Jak ktos singla chce przejac w 2 - 3 dni to ok. Ale jak cos dluzej to wtedy save potrafia sie wysypac.

Mam cholerny kryzys. Desperados III opykalem, mega swietna gra. LoL-a juz nie gram odkad zdegradowali mnie z golda do silvera. Pany nie ma w co grac.

Musze zrobic przymiarke do xboxa i Black Flag albo moze kupic jakiegos Raymana? Zawsze podobaly mi sie te gry a nigdzie nie mialem gdzie w nie grac.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Bosszzze, wyscigowki. To takie ciekawe gry ze hej.

NFS jeszcze w miare ok, bo byla policja, tuningi, rozne tryby gry, czarna lista w sposob ciekawy zarysowana fabula"

giphy.gif

Armanig, przestan ciagle latac kolo mojego domu :)
Wchodze se na mapy googla, bo nowe wrzucili a tu armaniga sfotografowali.

Doobra, już nie będę, chciałem tylko zobaczyć z lotu ptaka Twoją plantacje maryśki :D

A teraz po Ciebie jedzie :grin:
Ale sobie liczą,15 zeta na Alle :wink:

O widzisz, to już zbieram kasę : )

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Bosszzze, wyscigowki. To takie ciekawe gry ze hej

Pół godziny/godzinę dziennie,można sobie pojeździć :wink:

A te gry z allegro z multikontem cos ostatnio blokuja dosyc szybko. Kupilem gre i 2 razy pisalem reklamacje o nowe konto i za 3 razem mi sie znudzilo :( Jak ktos singla chce przejac w 2 - 3 dni to ok. Ale jak cos dluzej to wtedy save potrafia sie wysypac.

Ja ostatnio brałem od gościa,który nie wysyłał mi danych,tylko sam dodawał moją konsolę.

Pany nie ma w co grac.
Zaraz będzie Cyberpunk,Watch Dogs,Assassin,Mafia,Spidercieć...
albo moze kupic jakiegos Raymana?

A Crasha 4 ?

lolo2

Well-known member
Bez reklam
P.

Zaraz będzie Cyberpunk,Watch Dogs,Assassin,Mafia,Spidercieć...

A Crasha 4 ?

Oo wlasnje Crash, dzisiaj zassam chyba.

A jaka gierka dobra dla dzieciakow? So jakies uczace np. matematyki?

Pamietam na kompa Wirtualna szkola Matematyki. To byla super gra, ktora mnie wiele wiele nauczyla. Chcialem ja zainstalowac ale nie da sie, a probowalem nawet z emulatorem windowsa 95.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
2 pażdziernik. Pytanie, czy jest sens trzymać jeszcze X'a do tego czasu, skoro niedługo po tym premiera nowego X'a, a ceny starego pewnie polecą przed premierą. Ja już chyba ogram większość na nowym, nie pali się. Zobaczymy też jak z cenami będzie i przede wszystkim z dostępnością.

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Też o tym myślałem. PS4 już się pozbyłem z tego powodu. Poszedł z małą stratą jak na 2,5 roku używania. Xa chyba też wystawię na próbę.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Pędziłeś z Tsushimą i teraz nie masz w co grać :grin:
Ja na dniach się za nią ostrzej zabieram.

Ale lipa ten Project Cars 3,straciłem połowę kieszonkowego (11 zł) ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry