Przeszedłem wczoraj Serce z Kamienia i zacząłem Krew i Wino. Rzeczywiście dodatki lepsze niż podstawka. Do tego Krew i Wino wydaje się tak duży, że niektóre osobne gry mają mniej wątków i zadań
Przeszedłem wczoraj Serce z Kamienia i zacząłem Krew i Wino. Rzeczywiście dodatki lepsze niż podstawka. Do tego Krew i Wino wydaje się tak duży, że niektóre osobne gry mają mniej wątków i zadań
Noo dokładnie, taka bardziej cukierkowa grafika się zrobiła. Aż sprawdzałem czy czasem jakiś tryb Dynamiczny się w TV nie włączył.
Kurna pogralbym jeszcze raz, tak swietna gra. Ale nie potrafie grac dwa razy w to samo )
Coś czuję że wyjdzie dopiero na nową generację.Jak liczysz na MFS, to z tego co widzę w wypowiedziach (wczoraj był duży wywiad), to nie prędko.
40-50 godzin z pobocznymi. Ten dodatek mógłby być osobną grąPrzeszedłem wczoraj Serce z Kamienia i zacząłem Krew i Wino. Rzeczywiście dodatki lepsze niż podstawka. Do tego Krew i Wino wydaje się tak duży, że niektóre osobne gry mają mniej wątków i zadań
Nie spoileruj, bo Piramida nie zagraSerce z kamienia troche mniej mi sie podobal ze wzgledu na te schizy z ta zona w palacym domu.
Nie spoileruj, bo Piramida nie zagra
40-50 godzin z pobocznymi. Ten dodatek mógłby być osobną grą
Pewnie, mi nie przeszkadza w ogóle Jak lubisz takie gry to bierz PS4 albo czekaj na PS5 i odpalaj Horizon Zero Dawn Jak nie miałeś nigdy konsoli to tym bardziej, bo poza tą gierą jest jeszcze mnóstwo innych perełek.
Piramida gra na przewijaniu, więc w jedną sobotę ogarnie te 40h gry
Pierwsze 2 to takie wprowadzenie do gry i mechaniki
Czekam na blackfriday bo ostatnia akcje z amazona przegapilem a byla po 1170zl xbox one x. Na olx teraz je sprzedaja za 1350zl xD Wiec albo kupie z olx albo ze sklepu na black friday.
Pograłem chwilę w Terminatora, a jakże.
Dawno takiego gniota nie widziałem.
Technicznie, leży i kwiczy. Już po kilku minutach utknąłem między postaciami i za cholerę nic nie dało się zrobić (restart), strach pomyśleć ile baboli będzie potem.
Tak się robiło gry naście lat temu, nie dość, że lata to chyba w 10 fpsach, to i graficznie leży, dochodzą do tego sztampowe rozwiązania typu - podejdż tu, zabierz to, wyburz tamto.
Gdzie to do takiego COD'a, płynność, grafika, sterowanie(!)...
To samo RAGE2, lata świetlne dzielą te gry.
Szkoda, bo byłem wstanie przełknąć wiele dla samej fabuły, klimatu i przywiązania do tematyki, w końcu to Terminator, ale dla mnie to za dużo, a męczyć się nie zamierzam. Już samo sterowanie dyskwalifikuje grę. Może na myszce i PC ma się to inaczej.
Kup za rok nową generację i będziesz mi dziękował
j
Jak teraz kupisz starą,to znając Ciebie,zostaniesz z nią na lataSpoko.
Jak sie spodoba ta wersja to za rok kupie nowa
Nawet po tej promocji będzie drogo. Zerknij na inne kraje, tam na pewno będzie taniej. Wysyłka i tak idzie z Holandii nawet jak w PL zamówisz.Z okazji Black Friday Microsoft zorganizuje wyprzedaż na produkty związane z ich konsolą. Promocja obejmie konsolę Xbox One, gry, personalizowany kontroler, a także tańszy abonament. Oferta startuje dla wszystkich 24 listopada, a dla abonenetów Xbox Live Gold oraz Xbox Game Pass dostępna będzie trzy dni wcześniej.