Ps4 czy warto

kaminskakl

Active member
Bez reklam
To tylko narzekanie znudzonego człowieka :D Sam jestem mega wybredny i ciężko mi podpasować z grami, ale trudno nie docenić hitów od Naughty Dog takich jak Uncharted czy TLoU nazywając je "zbyt konsolowymi" :D

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Raczej mało wybredny, to czym teraz się ekscytujesz konsolowcy mieli 15 lat temu jak siedziałeś na PC :D a Unchartded jest konsolowa i to właśnie zaleta konsol.

Pograj online, zobaczysz jak to jest grać ze znajomymi, zamiast wałkować w kółko oskryptowane prowadzące za rączkę ckliwe odgrzewane kotlety ; )

Myszator, to co wypunktowałeś w Days Gone, dokładnie miałem na myśli.
Wszystko się zgadza, ale trzeba mieć jakieś doświadczenie i trochę wymagań, żeby to wyłapać a nie łykać wszystko jak pelikan.

Ja się zagłębiłem całkowicie. Lubię takie gry. Udoskonalenie postaci, zbieranie rzeczy, skradanie. Wszystko pasuje. Na minus ekrany ładowania i szybko pasująca się broń biała.

Denerwuje mnie ten motor. A najbardziej ten głupi model jazdy. Co to ma być :shock:
Jak będę potrzebował motor to sobie po niego wrócę.
Dobrze że możemy się poruszać bez motoru po bardzo dużym obszarze.

No brawo :D To jak sterowanie motorem leży, to kaplica. Uwielbiam takie gry.
Tyle w temacie :D

Cyber i Stranding wezmę, a na razie czekam na Wreckfest - online.

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Raczej mało wybredny, to czym teraz się ekscytujesz konsolowcy mieli 15 lat temu jak siedziałeś na PC :D a Unchartded jest konsolowa i to właśnie zaleta konsol.

Pograj online, zobaczysz jak to jest grać ze znajomymi, zamiast wałkować w kółko oskryptowane prowadzące za rączkę ckliwe odgrzewane kotlety ; )

Myszator, to co wypunktowałeś w Days Gone, dokładnie miałem na myśli.
Wszystko się zgadza, ale trzeba mieć jakieś doświadczenie i trochę wymagań, żeby to wyłapać a nie łykać wszystko jak pelikan.

No brawo :D To jak sterowanie motorem leży, to kaplica. Uwielbiam takie gry.
Tyle w temacie :D

Cyber i Stranding wezmę, a na razie czekam na Wreckfest - online.
Dyskusja zaczyna schodzić na temat typu "wyższość koloru czerwonego nad niebieskim" :D Trzeba tu zacytować lolka i zakończyć temat: "każdemu pasuje co innego"

Dodam jeszcze tylko "więcej grania, mniej analizowania" :D

P.s. W Online spędziłem sporo godzin, brałem nawet udział w finałach WCG 2007 ;) Nie wiem tylko jaki to ma związek z tym, że podaba mi się liniowa fabuła od Naughty Dog, której poziom bije na głowę większość produkcji filmowych i seriali. Aby to zrozumieć trzeba po prostu zagrać, a nie marudzić na wszystko.

Ostatnia edycja:

MyszatorRR

New member
Dyskusja zaczyna schodzić na temat typu "wyższość koloru czerwonego nad niebieskim" :D Trzeba tu zacytować lolka i zakończyć temat: "każdemu pasuje co innego"

Tu nie chodzi " każdemu pasuje co innego " oraz " więcej grania mniej analizowania "
Problem polega na tym, że ta gra jest skierowana dla młodszych odbiorców.
Czyli dla graczy, którzy swoją przygodę z grami zaczynają na PlayStation 4.

A gra jest taka ...
Pojedź po leki dla swojego kolegi. Zlikwiduj bandę łupieżców.
Napraw generator i włącz nadajnik. I takie podobne misje.
Zlikwiduj " oczyść " strefę lęgową świrusów "
Najwięcej jest tych właśnie stref lęgowych. Do wyrzygania :shock:
Żeby jeszcze jakieś większe zmutowane mutanty były, to by coś ciekawego było.
Tankuj motor co 5 minut.

Fabuła jak na razie ... praktycznie znikoma ...

giphy.gif

MyszatorRR

New member
Panowie właśnie zamawiam days gone na ps4 warto czy nie?

Obszar do zwiedzania jest bardzo duży. Klimat przedstawiający upadłość ludzkości jest znakomity.
Broni do kupienia jest bardzo dużo. Siekiery, noże, tasaki. Tuningowanie pały : )
Gra dla fanatyków różnego rodzaju kombinowania broni.
Jest też tuningowanie samego bohatera. Jeżeli " lubisz " bardziej sam gameplay.
Fabuła jest na drugim miejscu, to dla Ciebie to będzie niesamowita przygoda.
Osobiście polecam. Bo takiej podobnej gry nie ma na rynku.

MyszatorRR

New member
Podziękować za informacje :)

Proszę bardzo.

Z ostatniej chwili dowiedziałem się od chłopaków z ppe.pl. Będzie tryb Przetrwania :grin:
Ten tryb wyłącza " pierdoły " na ekranie. Natomiast włączy się poziom przetrwania.
Czyli poziom trudności ... dla szaleńców : )

Czyli coś dla mnie !!! :grin: ...

w26.gif

Ostatnia edycja:

kaminskakl

Active member
Bez reklam

Tu nie chodzi " każdemu pasuje co innego " oraz " więcej grania mniej analizowania "

Problem polega na tym, że ta gra jest skierowana dla młodszych odbiorców.

Czyli dla graczy, którzy swoją przygodę z grami zaczynają na PlayStation 4.

A gra jest taka ...

Pojedź po leki dla swojego kolegi. Zlikwiduj bandę łupieżców.

Napraw generator i włącz nadajnik. I takie podobne misje.

Zlikwiduj " oczyść " strefę lęgową świrusów "

Najwięcej jest tych właśnie stref lęgowych. Do wyrzygania :shock:

Żeby jeszcze jakieś większe zmutowane mutanty były, to by coś ciekawego było.

Tankuj motor co 5 minut.

Fabuła jak na razie ... praktycznie znikoma ...

giphy.gif
Pisałem wtedy akurat o produkcjach Naughty Dog ;)

Seizo

Active member
Bez reklam
To w co będziesz grał ? :wink:
Teraz ogrywam dodatek do Horizon i Knacka 2 :D. W zanadrzu mam Dishonored 2, RE VII zaczęte i nieskonczone, Unravel 2. Na dniach przyjdzie Kingdom Hearts 3. Czaję się też na Ace Combat 7 i RE 2 Remake. W czerwcu Crash Team Racing. Biedy nie ma, jest w co grać :)

Do góry