To tylko narzekanie znudzonego człowieka Sam jestem mega wybredny i ciężko mi podpasować z grami, ale trudno nie docenić hitów od Naughty Dog takich jak Uncharted czy TLoU nazywając je "zbyt konsolowymi"
Ja się zagłębiłem całkowicie. Lubię takie gry. Udoskonalenie postaci, zbieranie rzeczy, skradanie. Wszystko pasuje. Na minus ekrany ładowania i szybko pasująca się broń biała.
Denerwuje mnie ten motor. A najbardziej ten głupi model jazdy. Co to ma być
Jak będę potrzebował motor to sobie po niego wrócę.
Dobrze że możemy się poruszać bez motoru po bardzo dużym obszarze.
Cyber i Stranding wezmę, a na razie czekam na
Wreckfest - online.
Dyskusja zaczyna schodzić na temat typu "wyższość koloru czerwonego nad niebieskim" Trzeba tu zacytować lolka i zakończyć temat: "każdemu pasuje co innego"Raczej mało wybredny, to czym teraz się ekscytujesz konsolowcy mieli 15 lat temu jak siedziałeś na PC a Unchartded jest konsolowa i to właśnie zaleta konsol.
Pograj online, zobaczysz jak to jest grać ze znajomymi, zamiast wałkować w kółko oskryptowane prowadzące za rączkę ckliwe odgrzewane kotlety ; )
Myszator, to co wypunktowałeś w Days Gone, dokładnie miałem na myśli.
Wszystko się zgadza, ale trzeba mieć jakieś doświadczenie i trochę wymagań, żeby to wyłapać a nie łykać wszystko jak pelikan.
No brawo To jak sterowanie motorem leży, to kaplica. Uwielbiam takie gry.
Tyle w temacie
Cyber i Stranding wezmę, a na razie czekam na Wreckfest - online.
Dyskusja zaczyna schodzić na temat typu "wyższość koloru czerwonego nad niebieskim" Trzeba tu zacytować lolka i zakończyć temat: "każdemu pasuje co innego"
Dodam jeszcze tylko "więcej grania, mniej analizowania"
Tu nie chodzi " każdemu pasuje co innego " oraz " więcej grania mniej analizowania "
Problem polega na tym, że ta gra jest skierowana dla młodszych odbiorców.
Czyli dla graczy, którzy swoją przygodę z grami zaczynają na PlayStation 4.
A gra jest taka ...
Pojedź po leki dla swojego kolegi. Zlikwiduj bandę łupieżców.
Napraw generator i włącz nadajnik. I takie podobne misje.
Zlikwiduj " oczyść " strefę lęgową świrusów "
Najwięcej jest tych właśnie stref lęgowych. Do wyrzygania
Żeby jeszcze jakieś większe zmutowane mutanty były, to by coś ciekawego było.
Tankuj motor co 5 minut.
Fabuła jak na razie ... praktycznie znikoma ...
Panowie właśnie zamawiam days gone na ps4 warto czy nie?
Podziękować za informacje
Pisałem wtedy akurat o produkcjach Naughty DogDyskusja zaczyna schodzić na temat typu "wyższość koloru czerwonego nad niebieskim" Trzeba tu zacytować lolka i zakończyć temat: "każdemu pasuje co innego"
Dodam jeszcze tylko "więcej grania, mniej analizowania"
Tu nie chodzi " każdemu pasuje co innego " oraz " więcej grania mniej analizowania "
Problem polega na tym, że ta gra jest skierowana dla młodszych odbiorców.
Czyli dla graczy, którzy swoją przygodę z grami zaczynają na PlayStation 4.
A gra jest taka ...
Pojedź po leki dla swojego kolegi. Zlikwiduj bandę łupieżców.
Napraw generator i włącz nadajnik. I takie podobne misje.
Zlikwiduj " oczyść " strefę lęgową świrusów "
Najwięcej jest tych właśnie stref lęgowych. Do wyrzygania
Żeby jeszcze jakieś większe zmutowane mutanty były, to by coś ciekawego było.
Tankuj motor co 5 minut.
Fabuła jak na razie ... praktycznie znikoma ...
No to czekam na TLOU2Pograłem ze 3 godziny i jak na razie tyłka nie urywa,ale jest ok.
Zobaczymy dalej...
Teraz ogrywam dodatek do Horizon i Knacka 2 . W zanadrzu mam Dishonored 2, RE VII zaczęte i nieskonczone, Unravel 2. Na dniach przyjdzie Kingdom Hearts 3. Czaję się też na Ace Combat 7 i RE 2 Remake. W czerwcu Crash Team Racing. Biedy nie ma, jest w co graćTo w co będziesz grał ?
Ace Combat 7