Wlasnie jestem na rozdrozu tych dwoch punktow.
No i czy konsole maja lepsza grafe niz gry na komopa z grafa 2070?
Lolo, nie żartujmy, na prawdę.
Ja mam 980Ti i to zamiata graficznie konsolami jak chce. To zupełnie inna jakość.
Nie wymieniam, bo większosć tytułów lata w takiej jakości, o jakiej mozna pomarzyć w kontekście premiery PS5.
Dodatkowo lata to u mnie na 3444x1440 u Ciebie będzie mniej, ale i tak 21:9 robi robotę, tym bardziej, że 2070 ma lepsze parametry. Wrzucić to na tv (o ile masz pociągnięty kabel) to też kwestia kilku sekund.
Co do grania na projektorze, to mi to nie pasuje.
To jest genialne rozwiązanie, do wyścigów, wrażenia niesamowite.
Niemal fotorealistyczne grafika, na konsolach przy takiej przekątnej, to jest padaka.
Porównywałem to. Na innych pozycjach nie gra się tak dobrze na 120".
Co do gier, to sam sobie odpowiedz w co chcesz grać.
Mnie exy PS nie rajcują zupełnie - to nie jest ten entuzjazm, co 5-10 lat temu, dodatkowo nie w takiej grafice i rozdzielczości. Wole pozycje które pojawiają się tylko na PC, a cała reszta która mnie interesuje, to i tak multi.
Poczekam na PS5, może PS6
To nie jest odpowiedni wątek, wierz mi. Załóż go w dziale PC.
Tutaj zostanie odebrane jako nagonka na PS, a nie jako obiektywna ocena z punktu widzenia konsolarza, a ja nie mam czasu i ochoty się kopać z fanboyami.
Oczywiście możesz mieć ogromną satysfakcje z ogrywania exów z PS, a nieświadomość jak mogą wyglądać gry na mocnym sprzęcie PC nie ma dla Ciebie znaczenia, a tym bardziej Ci to nie przeszkadza.
W tym wypadku, konsola jak znalazł.
Dla mnie obecnie liczą się konkretne tytuły i jakość. Nie ma znaczenia czy to będzie konsola, czy PC.
Sam musisz sobie odpowiedzieć co wybierasz, istotne jest też to, że piszesz na czym wolisz grać, czyli myszka i klawiatura, ja akurat mam pada od X'a do PC i go wykorzystuje jak jest odpowiednia pozycja.