miło powspomina stare tytuły
Oj mialy
W Dragon Ball'a to nie gralem , ale bajki ogladalem
Czekam na film fabularny , taki konkretny bo jakis tam juz byl , ale lipa straszna .
Jezeli chodzi o gre , to daje rade ?, bo myslalem nawet nad nia.
Ja najdłużej zagrywałem się w Dragon Ball Z: Budokai 3. Jak dla mnie i znajomych była to najlepsza "napierdzielanka" a nie jakieś klepanie się po policzkach. Jeszcze do tego tryb turnieju i jazda na pół wieczoru. Ale tych gier z serii było więcej, tylko na portalach aukcyjnych osiągają nieraz nie małe ceny
A co do filmu fabularnego to nawet mam to coś, "Dragonball Evolution" ale lipa straszna. Temat też już niezbyt modny więc o nowy raczej będzie ciężko.
Spróbuj podłączyć kabel.Sparowałem DualShock'a 4 z TV Sony i działa, tylko teraz problem jak spowrotem sparować go z PS4 Pro, konsola go nie widzi i nie mogę nawet sie zalogować bo wymaga naciśnięcia na klawisz PS na dualu.
Też mam pro
Edit:
Udało mi się przed chwilą odpalić speedtesta przez www i spokojnie PS4 z tego poziomu wysyca łącze na maksa. Zatem problemem jest albo oprogramowanie konsoli celowo obcinające prędkość pobierania danych albo serwery Sony są zrobione z pyrów.
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka