Masta_J napisał:
W jakiej rozdzielczości był Twój film?
Nie powinno dzielić na żadne dwa katalogi, nagrywasz folder AVCHD do głównego katalogu pendrive'a czy dysku USB i jedziesz.
Witam mój film jest w rozdziałce 720p, już skumałem o co chodzi lecz jeszcze nie testowałem, poprostu przy opcji AVCHD USB, plik filmowy wewnątrz katalogów jest podzielony poniżej 4GB, Masta_J wcześniej pisałeś, iż przy tej opcji plik z napisami nie jest na stałe muxowany do filmu, tylko leci z osobnej ścieżki, czy w takim razie cały proces nie powinien być szybszy? Widziałem również iż dźwięk nie był zmieniany do AC3 , czy w takim układzie film będzie posiadła ścieżkę DTS , jeśli tak to

k: .
Jak jak się zachowuje taki plik w czasie odtwarzania? Sam przeskakuje na kolejną część filmu, czy trzeba to robić ręcznie?
jakiś czas później.............
No więc, udało się

, z dysku USB śmiga aż miło, doszło wiele opcji ustawień, chyba wiecej niż przy oddtwarzaniu DVD, jest nawet korekcja kolorów

, dodatkowo w końcu znowu na moje uszy popłynął miód w postaci DTS-u. Z tym że na początku się lekutko zdziwilem bo po odpaleniu miałem dźwięk analogowy,po naciśnięciu select-u, patrzę jest jak byk DTS 5.1 a na ampli nie widać hm, zmieniłem podczas odtwarzania opcję dźwieku na bitstream no i.....odrazu usłyszałem i zobaczyłem "magiczne" DTS na ampli

k: . Zauwarzyłem również iż zniknęła opcja zmiany wielkości obrazu,a jest on na całym ekranie, zastanawiam się czy nie przycina jakichś części obrazu. Na początku ten sam film odpaliłem z wewnętrznej struktury ponieważ utworzyłem folder video->nazwa filmu->AVCHD->itd i były paski u góry i dołu oraz nie było dźwieku. Póżniej zostawiłem sam folder AVCHD i odrazu w konsoli pokazała się ikonka materiału video. Czyli wychodzi na to, iż na nośniku USB mogę mieć tylko jeden film AVCHD? I jeszcze jedno na forum naszego ulubionego programu widziałem dziś nowe wersje beta,testujecie je? Warto updatować.
Pozdrawiam