houdini2008
New member
Witam, od paru dni robię sobie filmy AVCHD USB, i dotąd nie było problemu, ale nigdy nie może byś za pięknie. Wczoraj zrobiłem update do wersji 2.4.3 i zabrałem się za film Full Hd, na początek miła niespodzianka, proces odrazu wskoczył na muxing i trwało to ok 15min. Niestety, najpierw po podpięciu dysku konsola nie widziała nic, ok przeprowadziłem proces jeszcze raz->kopia na dysk, i tym razem widzi, właczam film i mam piękny pas na samym dole ekranu na którym pokazują się napisy i do tego obraz położony nieproporcjonalnie, po dotarciu do materiału bezpośrednio, czyli Display All...., wszystko jest w najlepszym pożądku, obraz ułożony tak jak powinien, no ale nie ma dźwięku i napisów.Po chwili próbuję jeszcze raz odpalić film i pas zmienił się na zielony, coś jest nie tak. Wszystko mam ustawione na auto, i zaznaczone tylko zaciągnięcie napisów z srt. Przed tym filmem zrobiłem dwa w 720p i było ok z tym że, robiłem je na wersji programu 2.4.2, no i materiał był transkodowany. Macie jakieś pomysły?
Pozdrawiam
Pozdrawiam