Je.....łeś jak łysy grzywką o parapet. Kłania się czytanie ze zrozumieniem- konkluzje kompletnie z dupy.
Dobre

No to zaczyna się tłumaczenie w typowy dla różnych forów sposób: brak czytania za zrozumieniem, odpowiedź z dupy, etc. Zatem pozwól, że wyjaśnię Tobie drogi kolego
@gutek12 mój tok rozumowania, przeprowadzając jednocześnie dowód na brak zrozumienia po Twojej stronie.
1. kolega
@kola01 wrzucił pomysł jak na dobrych warunkach kupić tv Samsunga,
2. odparłeś, że to nie takie proste, że trzeba się zapoznać z warunkami bo może braknąć determinacji - pomyślałem sobie, że dobra podpowiedź dla zainteresowanych - warto znać warunki żeby nie być zawiedzionym odmową, ale nie powinno być problemu, co zresztą potwierdził w/w
@kola01 wyłuszczając w odpowiedzi na Twoją wątpliwość algorytm zdobycia zwrotu,
3. w kolejnej Twojej odpowiedzi pojawia się wątek który można odebrać jako poszukiwanie barier, ale też wnosi wiele merytoryki, pokazując co dokładnie należy zrobić, żeby nie być zawiedzionym. Pomyślałem
@gutek12 spoko gość, pokazuje co trzeba zrobić żeby dostać kasę
4. Koledzy:
@mati_luk i
@kola01 wyjaśnili jedynie, to że regulamin i jego zapisy są rzeczą normalną dla promocji
5. Temu ostatniemu odparłeś, pozwól że zacytuję, żeby nie uchybić: „Umiejętnie lawirujesz i odnosisz się tylko do bardzo oczywistego z warunków(400 znaków) co zrobisz gdy ocenią opinię jako niemerytoryczną? albo że już taka była? zaczynam podejrzewać że jesteś na etacie w szajsungu

” - to pomyślałem- ocho! Zaczyna się szajsungowanie, podejrzenia - trzeba koledze grzecznie bez wycieczek personalnych najlepiej w formie pytającej zwrócić grzecznie uwagę i sprawdzić czy może tam po drugiej stronie nie ma kogoś, kto choruje na manię prześladowczą

ale po tym co napisałeś w ostatnim komentarzu, odbieram to całościowo jedynie jako kompletne niezrozumienie tematu, zatem wybacz że w ogóle takie coś przeszlo mi przez myśl
Podsumowując, promocja Samsunga nie została wprowadzona po to żeby kogoś zrobić w Ch…. Jest to typowy proces promocyjny, o określonym z góry budżecie, pozwalającym na odebranie ok 2,5 tys nagród pieniężnych. Wyrażam szacunek dla Twojego wkładu w szerzenie wiedzy na temat warunków jakie trzeba spełnić aby ją otrzymać. Z doświadczenia zawodowego powiem Tobie, że takie akcje to poza samym kosztem w postaci nagrody, są mocno regulowane i monitorowane z poziomu prawnego i finansowego, muszą mieć odpowiednie zabezpieczenie w gotowce albo gwarancjach bankowych. Także nie martw się za innych, jeśli sam jesteś zainteresowany to śpiesz się bo wolumen 2,5 tys egzemplarzy tego tv może rozejść się jak świeże bułeczki i zabraknąć dla Ciebie, tym bardziej że sprzęt robi z oledów LG miazgę w prezentowaniu soczystokooorowych baaaardzo jasnych barw.
Pozdrawiam Cię serdecznie