Nie, nie ma teatru przy właściwych ustawieniach, przy innych z kolei jest gruuuuboCzy obraz z zewnętrznych źródeł sygnału (hdmi) daje wrażenie tzw. teatru? Jestem zainteresowany modelem, ale nie wiem, czego się spodziewać z tymi efektami płynności?
Poprawiłem postA przy niewłaściwych? Mi na tym "teatrze" zależy. Choć chciałbym też móc sam decydować o jego widoczności lub braku.
Czy dobrze rozumiem, że ten efekt dotyczy wszystkich zaproponowanych modeli?To jak zawsze kwestia kasy , a później ustawień !
Z polisy nie korzystałem. Wykupiłem rozszerzenie gwarancji do 5 lat, przy czym nie wiem czy to w Samsungu tez oferują. Sama kwestia oleda jest interesująca. Rozmawiałem z 3 agentami różnych ubezpieczycieli i każdy powiedział, że nie mają ubezpieczenia rozszerzającego gwarancje. Podobno takie rzeczy robią tylko ze sklepami i z tego co wiem, w przypadku RTV robi to Ergo (Hestia) przy czym to ubezpieczenie jest w kij drogie (na mój tv zaproponowali mi za prawie 2 koła) ale poza usterkami ubezpieczone jest też zniszczenie. Ubezpieczyciele oferują z reguły OC ale to nie obejmuje niedochowania należytej staranności, i jak np dziecko rzuci pilotem w tv, to odnawianą wypłaty.Cześć,
Stoję przed zakupem Samsunga S95B. Chciałem zapytać co myślicie o wykupieniu dodatkowego ubezpieczenia na 5 lat? Z jednej strony to koszt około 1000-1500 zł, ale z drugiej boję się wypalenia. Jednak cały czas mam obawę, że nie uznają ew. wypalenia, bo warunki polisy jak zwykle wyglądają mega zagmatwanie i rodzielają uszkodzenia od normalnego użytkowania, itp. Nie wiem czy nie będą to wyrzucone pieniądze.
Tv będzie używany w salonie do najważniejszych filmów i wieczornego grania na Ps5. Raczej bez katowania godzinami i na 100% bez żadnych wiadomości.
Co myślicie, czy macie jakieś doświadczenia z polisami proponowanymi w popularnych Sklepach? Czy ew. jakieś inne ubezpieczenie zewnętrzne? A może olać temat?
Pozdrawiam
Z tym zwrotem 2000 to nie będzie tak łatwo obłożone jest kilkoma warunkami, lepiej się z nimi wcześniej zapoznać bo może zabraknąć determinacji65S95B jest np w Media Expert za 9499 (promo na 20 rat 0%, 1 raty nie płacisz). W dodatku Samsung zwraca 2000 zł więc cały zakup wynosi 7499 zł. To prawie połowa ceny tego TV w dniu premiery. 55S95B można w ten sam sposób mieć za 5500 zł.