lolek - nie śmiej się
ja tak mam, że mogę dłuższy czas spędzić na odsłuchu a i tak potem chodzi po głowie pytanie "a może tamte jednak lepiej by zagrały?"
też do jamo byłem prawie przekonany (J110), ale jeden "branżowiec" i drugi maniak basu zachwalają suba z Definitive ProSub 800 - ciężkie życie szukającego![]()
No Drunk masz u mnie zajebiscie duzego plusa. Ja sie zastanawialem na P3000r od bardzo dawna ale nie wiedzialem jak to podpiac z amplitunerem. Nie wiedzialem nawet ze jest to mozliwe.Tak dokładnie, dodatkowo na "Line 2 in" można wyłączyć regulację głośności i tam mam wpięty amplituner. Ogólnie pod względem konstrukcyjnym wszystko dobrze zostało przemyślane, jedyne czego mi brakuje to "trigger in"
Brzmieniowo, pierwsze co rzuca się w uszy to czyste tło na którym rozmieszczone są poszczególne dźwięki z tzw. krawędziami/konturami czyli bez rozmyć, ale zarazem bez wyostrzeń i suchości. Wszystko jest wyraźne ale zarazem gładkie i przyjazne dla ucha. Co prawda mój egzemplarz wywołał u mnie negatywny szczękoopad po pierwszym odpaleniu, ale po za tym to bardzo fajny klocek.
No Drunk masz u mnie zajebiscie duzego plusa. Ja sie zastanawialem na P3000r od bardzo dawna ale nie wiedzialem jak to podpiac z amplitunerem. Nie wiedzialem nawet ze jest to mozliwe.
Koniecznie musze znac twoja opinie jak to gra. I jak to wspolgra z kinem i amplitunerem.
Wlasnie gadalem z kumplem przez phona bo on ma tez ten komplecik i mi objasnij juz co i jak i tak zgadza sie wszystko jest w instrukcji.Hej Snikers,
Sposob polaczenia opisany przez Drunka masz w instrukcji obslugi do P3000R opisany jako:
Using Stereo Speakers as the Front Speakers for Your Surround Sound System. Wiem bo dokladnie taki sposob podlaczenia planuje u siebie, a oba klocki (M5000R i P3000R) juz jada do mnie![]()
Tak na line 2Mam pytanie
Czy to 3000R ma możliwość na którymś z wejść liniowych przypisania pełnej głośności na stałe ?