[Nasze Zestawy AV] Projekt budżetowego kina

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Narazie mala namiastka jak wyglada prezent od Savrona.

Bardzo, bardzo ci dziekuje mroczny Savronie, za twoj bezinteresowny prezent. Bardzo mi sie podoba, teraz trzeba znalezc mu miejsce w widocznym miejscu aby zawsze cieszyl oko, aby kazdy kto zobaczy to codo zawsze mial zagwizdke skad to :)

Od mistrza savrona.

Jak tylko znajdzie stale miejsce w salce to zamieszcze foty jak to u mnie wyglada (ostatnio savron chcial wparowac z jakimis toporami wiec pozbylem sie mojegi hiper super stoliczka xd)

Narazie system w firmie padl i naprawiam kompy na jutro.... szykuje sie dluuga i wkurzajaca noc... i nie mam czasu na salke.

Ps. Przez ciebie bede musial oploty pozakladac na kable zasilajace od avr i wzmacniacza..... hehehe...
Prosze daj linka jaki to oplot, albo jego nazwe.

Ostatnia edycja:

Bipo

Active member
Bez reklam
No czeka Cię dodatkowa robota, ach ten Savron .. :)
Ps. A nie mówiłeś, że ostatnio nie masz za bardzo co robić w salce... :)?

Ostatnia edycja:

lolo2

Well-known member
Bez reklam
No czeka Cię dodatkowa robota, ach ten Savrona. .. :)
Ps. A nie mówiłeś że ostatnio nie masz za bardzo co robić w salce... :)?

Robic jest co, tylko checi brak. Narazie jest nowa "rtv" i audiofilskie kwiaty :) Donice trzeba dociazyc.

Ostatnio sie zastanawialem na dywanem shaggy na caly pokoj koszt okiko 2k, tylko problem ze drzwibwtedy nie otworze. Moze kupie mniejszy.

krzysztofradio

Well-known member
Bez reklam
Wiecie ile za taką samą podstawkę trzeba normalnie zapłacić?
Podstawa "Wykonana z jednego, litego kawałka wyselekcjonowanego gatunku drewna o wyjątkowo dużej gęstości włókien i najwyższym współczynniku tłumienia drgań. Impregnowana też specjalnym preparatem olejowym o właściwościach antystatycznych"
KBL Sound - Listwa sieciowa

Ostatnia edycja:

Caparzo

New member
Bez reklam
Myślałem, że podstawki pod kable nie zaskoczą mnie już niczym, ale to co dałeś to jest już sajens - fikszyn :fool:

A ten oplot to co z niego zrobisz? szału nie ma:popcorn:

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Tutaj maly update.

Konpletnie nie mialem czasu, przez ostatni tydzien praca od 6:00 do 23:00 wiec savronie dopiero teraz podlaczylem twoja listwe i co sie stalo...

Zwróciłem uwagę na zachwycającą czystość każdego uderzenia młoteczka w strunę, na robiącą jeszcze wrażenie dźwięczność, na fantastyczną otwartość dźwięku czy klarowność pomruków muzyka towarzyszących jego grze. Dorzućmy do tego tak ważne oddanie akustyki sali, pogłosu czy reakcji publiczności. Z listwą Savrona wszystkie te elementy zyskiwały w porównaniu z używanymi wcześniej.
Nawet moja zona, dzieciaki i kot sąsiada zauważyli różnicę. Żeby nie było ze se ubzdurałem. Aaaa i w końcu bass się pojawił :)

No niestety zdjecia nie sa tak wyrazne jak u innych, nie ma efektu wow. No ale ... :)

Ostatnia edycja:

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Denon nie pasuje - zreszta to juz zlom, juz mu odwala, ale nie mam na oku niczego innego...
Jak go kupowalem to raczej byl i jest bezkonkurencyjny w swojej cenie.

A heco czemu do wymiany? Uwazasz ze sa slabe?

Ostatnia edycja:

Caparzo

New member
Bez reklam
Denona to byś wyczyścil :p
Suba jakiego ty tam masz ?? Gubi sie coś, nie pasuje

Niewiem co jest ni tak że heco do wymiany. Kawał dobrego głośnika który sie prezentuje super

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Denona to trzeba wysiudac do salonu do Heco 1000, a do salki zakupic cos normalnego. Ale nie wiem co, a odsluchow nie mam gdzie i kiedy zrobic.

Tak na tych fotach sie ten kurz pokazal, ale normalnie go nie widac :) ale to audiofilski kurz. Musze posprzatac i foty podmienic. XD

Sub to Jamo sub360, wymieniam go na velodyne eq maxx, spl lub klipscha 112sw ale jakos zabieram sie za to od pol roku i efektow brak :)

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Konpletnie nie mialem czasu, przez ostatni tydzien praca od 6:00 do 23:00 wiec savronie dopiero teraz podlaczylem twoja listwe i co sie stalo...

Zwróciłem uwagę na zachwycającą czystość każdego uderzenia młoteczka w strunę, na robiącą jeszcze wrażenie dźwięczność, na fantastyczną otwartość dźwięku czy klarowność pomruków muzyka towarzyszących jego grze. Dorzućmy do tego tak ważne oddanie akustyki sali, pogłosu czy reakcji publiczności. Z listwą Savrona wszystkie te elementy zyskiwały w porównaniu z używanymi wcześniej.

No ba :D

Nawet moja zona, dzieciaki i kot sąsiada zauważyli różnicę. Żeby nie było ze se ubzdurałem. Aaaa i w końcu bass się pojawił :)

Ta "nawet żona" to ostatnio modna się stała, no bo jak żona słyszy, to coś musi być na rzeczy ;)
Gdzieżby inaczej. Też to zauważyłem ostatnio w opisach. Czekam jak się dziadek, teściowa pojawi.
Brawo za poczucie humoru ; )

Savron

Well-known member
Bez reklam
No ba :D

Ta "nawet żona" to ostatnio modna się stała, no bo jak żona słyszy, to coś musi być na rzeczy ;)
Gdzieżby inaczej. Też to zauważyłem ostatnio w opisach. Czekam jak się dziadek, teściowa pojawi.
Brawo za poczucie humoru ; )
:mrgreen: O kochankach zapomniałeś :???:

"Konpletnie nie mialem czasu, przez ostatni tydzien praca od 6:00 do 23:00 wiec savronie dopiero teraz podlaczylem twoja listwe i co sie stalo...

Zwróciłem uwagę na pomniczystość każdego uderzenia młoteczka w strunę, na robiącą jeszcze wrażenie dźwięczność, na fantastyczną otwartość dźwięku czy klarowność pomruków muzyka towarzyszących jego grze. Dorzućmy do tego tak ważne oddanie akustyki sali, pogłosu czy reakcji publiczności. Z listwą Savrona wszystkie te elementy zyskiwały w porównaniu z używanymi wcześniej.
Nawet moja zona, dzieciaki i kot sąsiada zauważyli różnicę. Żeby nie było ze se ubzdurałem. Aaaa i w końcu bass się pojawił :)"

Tak? Nu wiesz co! A gdzie opinie o kwiatkach, które stali piękne i mocno zielone?:razz:
Żartowniś:mrgreen: A w słuchawce słyszałem bardzo poważnego gościa. Aż mi nastraszył ,że musiałem szybko rozmowę skończyć :cry: Ty jeszcze nie widziałeś ile ja kurzu mam:krol:

lolo2

Well-known member
Bez reklam

Ja nastraszylem? To ty groziles, ze moj stary stoliczek rtv zostanie potraktowany Toporkiem

A co do kwiatkow, bedziecie sie smiac, ale sa to specjalnie polecane roslinki w dziale akustyka na drugim forum, jako jedne z najlepszy do salek - ciemni. :)

:)

Ostatnia edycja:
Do góry