Jakieś szczegóły? Trochę dziwne że OSD nie działa.
działa jedynie menu na wyświetlaczu, natomiast na telewizorze już nie, próbowałem na 2 tv: Samsung LE32A551P2 powiedzmy na 100 prób włączyło się menu OSD 3 razy (2 razy po krótkiej chwili zaczęły się na ekranie robić "krzaczki") na drugim tv Phillips 42PFL5604 na ok. 50 prób (15 razy włączyło się - 1 raz po chwili zaczęły się wyświetlać "krzaczki") zauważyłem, że z reguły zaskakiwało menu OSD w chwili gdy tv był przełączony na hdmi do którego podłączony jest amplituner i dopiero wtedy włączając - wyłączając amplituner na tym hdmi zaskakiwało menu. Zauważyłem również że np. jak wyświetla się na tv obraz z ps3 podpiętego pod amplituner i wchodzę w ustawienia - setup (na wyświetlaczu amplitunera widać poszczególne etapy menu) na tv znika obraz z ps3 i tv próbuje się jakby przełączyć na inny tryb lub przechwycić obraz menu OSD, jak wychodzę pilotem z ustawień pojawia się obraz z ps3. Parametry dźwięku jak zmieniam pilotem lub z amplitunera obraz nie znika - znika jedynie przy wejściu w setup a pojawia się po wyjściu z niego.
sorki za przydługawy post ale chciałem naświetlić jak najbardziej dokładnie sprawe
pozdrawiam
Ostatnia edycja: