Coś tam próbowałem wczoraj, parę pozycji dodałem głównej strony, tylko może jest jakiś sposób aby to wygodniej skonfigurować , bo skórka bardzo fajna, ładne to wygląda.Musisz poczekać do jutra.
Ja nigdy. I nie mialem nigdy problemu...
Nigdy nie sprawdzam/ zamykam żadnych procesów przed uruchomieniem kodi. Być może w macie więcej w kodi upchanych dostatków. Ja. Tylko Fen/Ezra plus napisy.
Przede wszystkim trzeba odrzucić propozycje automatycznej konfiguracji pojawiającą sie po odpaleniu.Coś tam próbowałem wczoraj, parę pozycji dodałem głównej strony, tylko może jest jakiś sposób aby to wygodniej skonfigurować
Tutaj masz Kodi FooPodrzuciłbyś też linki.
Na chwilę obecną bawiłem się w kodi na win. Gdy chciałam spróbować na nvidia w momencie próby zainstalowania z repozytorium pojawią się komunikat brak komunikacji z serwerem ( lub coś w tym stylu)Jeśli masz problem z czymś konkretnym lub szukasz jakiegoś konkretnego rozwiązania to pytaj, postaram sie pomóc
Na pewno musisz skonfigurować TMDB helper ,żeby "szukajka" działała jak w Netflixie (jak na moim screenie) i warunkiem odpalania trailerów jest konfiguracja API dla YT.
Możesz to zignorować.Gdy chciałam spróbować na nvidia w momencie próby zainstalowania z repozytorium pojawią się komunikat brak komunikacji z serwerem ( lub coś w tym stylu)
Z aktualnymi wersjami czyli Nexus - zarówno wersje oficjalne jak i master v21 i wszystkie znane mi kompilacje na nim oparte.Czy ta skórka współgra z każdą wersją kodi? Na boxie mam kodi 20
Ps.Żeby uniknąć zblokowania na ekranie startowym skórki Titan Bingie sugeruję przestawić najpierw stronę startową na "ustawienia".
To ciekawostka powiem Ci, ciekawe ile osób za każdym razem jak kończy korzystać z Kodi, tudzież załącza Kodi, najpierw ubija je w tle - czyli w moim przypadku jest to apka "Backgorund Apps&Process List".
Gdzie możne być przyczyna, że kodi nie widzi plików z pendrive? Mam tam wrzucone pliki ZIP wtyczek. Są widoczne foldery lecz zawartości już nie.
Z tym czymś to Ci raczej nikt tutaj nie pomoże.Wtyczka FanFilm.
I oczywiscie wersja nightly (master) z oficjalnej strony Kodi
Ja jestem w tej chwili na przedostatniej wersji z 25.03.
Obecnie korzystam z wersji pierwszej jako backup (choć od dłuższego czasu nie miałem takiej potrzeby) nie wysypała mi się nigdy i mastera ,którego na bieżaco aktualizuje przez Kodi Installer.