Ale jaja,teraz się czworzą i pięciorząEEE zdradzam tajemnice której nikt jeszcze nikomu nie zdradził, po pijaku trzeba składać litery od tyłu to nie będą się troić ani dwoić
To może jeszcze jakąś generkę do Copycase,aby odpaliło przez RDPostaram się jutro na PW porozsyłać link i krótki tutek.
Mat74 na android tv w tv Sony Twoja kompilacja będzie działać ?
Jak będzie działać to i ja poproszę.
a może jeszcze pierdnąć w oponki ?To może jeszcze jakąś generkę do Copycase,aby odpaliło przez RD
Dobra,tylko z wyczuciema może jeszcze pierdnąć w oponki ?
Poczekaj tylko,aż płyta przestanie Ci się kręcićŻe tak zapytam, bo już swoje przerobiłem (głównie nerwów), czego właściwie wam brakuje?
Z tego co widzę, Piramida podpuszcza, bo mu się nudzi, a chłopaki się męczą.
Jak dobrze, że u mnie wszystko działa i nic więcej do szczęścia nie potrzeba ; )
armanig A tak człowiek chciał zobaczyć jak u innych to wygląda może coś by się nauczył nowego w ustawieniach. Parę stron wcześniej pokazywałeś ustawienia wigetów jaka to była wersja extuary
Nic z tego u mnie dalej nie widzi tego pliku nić na dzisiaj dość jutro po kombinuję
Estuary Mod V2, w tej prostocie jest klucz (spokój).
Oczywiście względny, bo każde Kodi prędzej czy później się zbuntuje.
Nie zniechęcam do zabawy, bo też uważam, że trzeba testować, ale finalnie uważam, że nie ma nic lepszego i stabilniejszego (do czasu), a miałem już chyba wszystko.
Również. Jak dla mnie ta skórka jest the best.Na obecną chwilę nie mam właściwie problemów ze stabilnością na Titan Bingie Mod