@mat74Proszę
Titan.bingie.mod Skinbackup (2023-10-03 08.22.32).zip
drive.google.com
Ten szablon do pełnego działania wymaga aktywnej wtyczki YT i TMDB Helper .Przy tym drugim gdyby ktoś miał jakieś problemy z konfiguracją, dawać znać- żeby odnośniki odpalały się od razu ,bezpośrednio w FEN trzeba przestawić w konfiguracji playera url resolver na false.
@mat74
Pamiętam, że kiedyś gdzieś tu był poruszany temat z @armanig odnośnie dwóch, współistniejących KODI na jednym boxie. Chętnie bym spróbował tego twojego backup'a, a nie chcę niszczyć tego co sam sobie, w sumie zresztą dzięki waszym tutaj opisom, zdziałałem i działa bez większych problemów. Obecnie mam oficjalnego Nexusa postawionego z tego co kojarzę (20.2). Rozumiem, że musi być jakaś konkretna wersja kodi żeby nie zaktualizowało / nadpisało tego co mam obecnie, tak?
No niestety po pijaku nie ma tutaj idealnych rozwiązań i litery dwoją się i trojąWitam wszystki, powiedzcie świeżakowi czy serwery o których piszecie takie jak RD czy EN mają filmy obcojęzyczne z lektorem PL? Jeżeli tak to jak je znaleść na liście wyświetlanych tytułów. Z góry dzięki za pomoc
Ja bym mógł pokombinować coś z ustawieniami EN w FEN,bo czasami myśli,myśli i nie może odpalić filmu,przeskakując na kolejne źródło (EZRA radzi sobie lepiej).btw. Ostatnio bawiłem się ustawieniami systemowymi Kodi- na pewno mam juz wybraną najlepiej działającą kompilację.Na razie pod swoją prędkosc internetu znalazłem optymalne nastawy, co ciekawe calkiem inne niz ogólnie polecane. Mam zamiar jeszcze pokombinować z buforowaniem do pamięci zewnętrznej .
Czy jest ktoś zainteresowany pełnym buildem , trzeba by było tylko aktywować swoje konta (RD/AD/EN ,Trakt i opcjonalnie API YT) , oparte na FEN i skórce Titan Bingie Mod ?
EN znalazł remuxa UHD do Psychozy 2 (pewnie zaraz będzie do 3-ki) ale w FEN,nie odpalił go nawet na Retry x5.Znajduje Ci już jakieś źródła 4K do Psychozy 2 i 3 ?
Cytując klasyka: "Bardzo k$%@ jego m^@ chętnie"Czy jest ktoś zainteresowany pełnym buildem , trzeba by było tylko aktywować swoje konta (RD/AD/EN ,Trakt i opcjonalnie API YT) , oparte na FEN i skórce Titan Bingie Mod ?
W większości przypadków serwery MAJĄ limity pojemności, a oprócz umiejętności czytania, dobrze być świadomym tego, że jeszcze trzeba rozumieć co się czyta.W większości przypadków nie- są to serwery bez limitów,dające dostęp do źródeł wysokiej jakości,niezbędne jest jednak posiadanie umiejętności czytania.
EEE zdradzam tajemnice której nikt jeszcze nikomu nie zdradził, po pijaku trzeba składać litery od tyłu to nie będą się troić ani dwoićNo niestety po pijaku nie ma tutaj idealnych rozwiązań i litery dwoją się i troją
W większości przypadków serwery MAJĄ limity pojemności, a oprócz umiejętności czytania, dobrze być świadomym tego, że jeszcze trzeba rozumieć co się czyta.
Mat ja również jestem zainteresowany i sprawdził u siebie twoje ustawienia.
Cytując klasyka: "Bardzo k$%@ jego m^@ chętnie"
Z tym że mnie pewnie zejdzie póki to przetestuje, bo póki ładna pogoda to ja przed TV / projektorem mało siedzę, głównie późno wieczorem i to wtedy staram się nadrabiać zaległości, aniżeli bawić się w technikalia. Ale jak będzie chwila to chętnie sprawdzę.
mat74 ja też bym zobaczył jak to działa z twoimi ustawieniami na nvidie pro poproszę
ps. założyłem ten internet z play za 45 zeta myślę że warto