Już mam kolorki
Nie bawiłem się tym,bo szukałem kręcącej się płytyMasz na głównej skonfigurowane widżety?
Nie pokazuje się jednak przy każdym filmie,przynajmniej u mnie.dla Ezra czy FEN, to ustawienia (dodatku) > Metadata> (zaznaczyć) Include Extra Art
Nawet na pewnoMoże masz włączone motywy
Tak.Na podstawie daty.I co ? Te motywy same się ustawiają ?
A co to za skórka?A kręcąca się płyta?
Dla mnie całość playera, łącznie z kolorami i kręcącą się płytą jest najładniejsza i najbardziej intuicyjna.
Chociaż w Modzie jedynie przeszkadza mi zasłaniające czas trwania filmu okno wyboru napisów.
Więc trzeba sobie zapamiętać minuty i sekundy, a następnie można wchodzić w wybór, o ile oczywiscie napisów nie pobierze z automatu.
Masz na głównej skonfigurowane widżety?
U mnie się to kiedyś wysypało, ale wrzuciłem teraz tylko "nowości", te ogólne i te 4k.
View attachment 22292
Faktycznie miałem zaznaczoną opcję "włącz motywy (Walentynki,Wielkanoc,Halloween i Boże Narodzenie)" tyle,że nie przypominam sobie,abym ją włączałTo ciesz sie, ze nie Walentynki.
Może masz włączone motywy - ustawienia skóry, dodatkowe...
W dup..ie Ci się poprzewalało...!Da się tam ustawić odpalanie trailera,po najechaniu na poster ?
Kiedyś chyba to u mnie działało, nie pamiętam, ale jak przytrzymasz dłużej przycisk na posterze i wejdziesz w extras, to tam masz m.in opcje trailer, tyle, że wymaga dodatku Youtube, którego u mnie nie można zainstalować
Mat tu musi zaradzić, bo YT się nie instaluje i trzeba z repo.
wejdziesz w extras, to tam masz m.in opcje trailer, tyle, że wymaga dodatku Youtube