Szkoda że tylko w 720p ( przynajmniej u mnie)FEN do odpalenia trailera nie wymaga aktywnego dodatku YT- właśnie sprawdziłem.
Na dole pod nazwą "video" zgadza się, tutaj działa.
Czyli rozumiem, że u Ciebie też nie działa pod zakładką "Trailer" i trzeba schodzić w dół?
Chodziło mi bardziej o to,aby po najechaniu na poster,trailer odpalał się od razu w tle.Kiedyś chyba to u mnie działało, nie pamiętam, ale jak przytrzymasz dłużej przycisk na posterze i wejdziesz w extras, to tam masz m.in opcje trailer, tyle, że wymaga dodatku Youtube, którego u mnie nie można zainstalować. Ewentualnie w settingu Fen można ustawić, żeby po kliknięciu w poster odpalały się najpierw extrasy i tam przed seansem też masz wszystkie zakładki. Mat tu musi zaradzić, bo YT się nie instaluje i trzeba z repo. Nie chciało mi się w to bawić.
Na pewno znasz jakieś ukryte menu,gdzie się to włączaW dup..ie Ci się poprzewalało...!
Dawno nie zaglądałem do EM V2 jednak nic takiego nie kojarzę,jutro z rana może zerkne co tam się zmieniło od ostatnich aktualizacji.Na pewno znasz jakieś ukryte menu,gdzie się to włącza
Przez miniatury w FEN trailery odpalają się nawet bez aktywnej wtyczki YT.Zeby mieć lepszą jakość np.w skórce Titana trzeba mieć skonfigurowane API i zainstalowany input stream adaptive ,który uruchamia 4k HDR dla YT.@mat74 u mnie trailery z YT (max 720p) działają bez kluczy API. Mam je wszystkie (trzy) ale nie mogę się zalogować do wtyczki (pokazuje mi błąd). Czy z kluczami API trailery są wyświetlane w wyższej niż 720p rozdzielczości? Jakie są benefity?
Nie da się w tej skórce, potrzebne są przynajmniej dwa kliknięcia.Chodziło mi bardziej o to,aby po najechaniu na poster,trailer odpalał się od razu w tle.
No może zmieniłbym,aby podczas przewijania filmu,nie wyskakiwał od razu cały majdan,zasłaniając obraz,a pojawiał się dopiero po wciśnięciu ok.
Nadal masz problem ?Cloud Storage,w którym nie widzę zawartości
Chyba musiał się zadomowić
Mnie też,a pobrało się około 100 GB i jeszcze jakiś Xes...Z ciekawości, bo mnie takie rzeczy nie interesują, ile to waży? ; )
Przydatna informacja- na czym instalowane Kodi ?W moim przypadku trzeba było zamiast "aplikacja komputerowa" zmienić na "TV i urządzenia z ograniczoną możliwością wpisywania".
Powiem szczerze ,że jedynie odpaliłem jakies materiały , więc nie mogę nic powiedzieć na temat przycinek i ustawień.Testowałem 4k HDR i owszem odpala ale to jest pokaz slajdów. Czy są jakieś ustawienia, które naprawią te przycięcia?
Czy da się zrobić, żeby pokazywały się napisy PL tłumaczone z innych języków? W aplikacji SmartTubeNext jest to możliwe.
Kodi 20 na PC i Kodi 21 na Shield.Przydatna informacja- na czym instalowane Kodi ?
Kodi 20 na PC i Kodi 21 na Shield.
Próbowałem coś w tym kierunku podziałać- na razie efekt marny.Da się to ustawić ?