Najcześciej korzystam z automatu FEN-a.Pobiera mi w tle , przkopuje opensubtitles lepiej niż wtyczki a nawet jesli musze je troche przesunąc to wygodniej jest mi kliknać dwa-trzy razy na przycisk << />> niż przerywac sobie wywoływaniem okna napisów
Automat działa tylko na Nexusie? Kurcze, kiedyś to miałem, ale już nie z tego nie pamiętam.
Co do dopasowywania napisów, rozumiem, że odpalasz film, czekasz jak pojawi się dialog i następnie czekasz na napisy i wówczas robisz dopasowania?
Jeżeli tak, to nic bardziej mnie nie irytuje ; ) - bywa, że nie pozostaje nic innego.
Osobiście wolę zacząć od sprawdzenia czasu, wybrać i zapomnieć. Jak nie ma, to faktycznie, trzeba szukać i liczyć, że będą dopasowane - lub klikać.
Generalnie, to powinny wszystkie napisy opisane czasem, raz, że automat by wiedział które wybrać, dwa sami ręcznie bez szukania wiedzielibyśmy.
Armanig,bym zainstalował ten Napiprojekt Katalog,ale podobno nie wchodzi na Nexusie.
Ja miałem wszystkie Kodi, a siedzę obecnie na oficjalu Kodi 2022.03.03 + Estuary Mod v2
Generalnie u mnie oficjal zawsze się sprawdza. Na innych testuje skóry i bawie się ustawieniami ; )