A jak najlepiej ustawić te napisy,bo śmigają prawidłowo w co którymś filmie ? (zmieniałem też na Opensubtitles)W ustawieniach odtwarzacza właczamy równiez usługi pobierania napisów
View attachment 20970
Oczywiście domyślnych dostawców napisów możemy wybrać spośród kilku, baze opensubtitles najlepiej przezukuje a4ksubtitles.(pozniej dam linka)
Jest lepiej i np. poprzez napisy24 pobrałem prawidłowe napisy do Lawrence'a z Arabii.Ustawienia napisów w odtwarzaczu są niezależne od ustawień napisów w FEN ,ten przeszukuje bazę opensubtitles i robi to nawet lepiej niż wtyczka.W odtwarzaczu dodaj sobie napiprojekt i napisy24 (te wymagają zalogowania) odnośnik do tych wtyczek będzie się pojawiał w oknie wywoływanym przez funkcje "pobierz" w OSD.
Jutro Ci to sprawdzę.Nie pójdzie... Drugi pen menedżer plików w tv widzi wszystko a kodi za cholerę nie widzi pliku Zip. Może spróbuję z linku tak jak instalowałem fen?
Do Nexusa a4k jest inne .A4K też zainstaluj:
https://kodibeginner.com/install-a4ksubtitles-kodi/
.com i .org tez dają różne wyniki.Opensubtitles.com
Dlatego u mnie 90% mediów to wstawki oznaczone jako MULTI. Jakby były takie w RD to byłoby super.Opensubtitles.com nie znalazło żadnych napisów do Prometeusza,ale wykryło 10 do Casablanci
No nic,później się jeszcze pobawię.
Z tym czasem,to wiem
Jak możesz,to sprawdź,która usługa znajduje Ci dopasowane napisy do Laleczki Chucky (01:27:10).
Opensubtitles.com nie znalazło żadnych napisów do Prometeusza,ale wykryło 10 do Casablanci
W nawiązaniu do Estuary Mod V2 i plakatów na głównej stronie- co o tym sądzisz ?Kilka sekund roboty,
W nawiązaniu do Estuary Mod V2 i plakatów na głównej stronie- co o tym sądzisz ?