A jak tam Cyberpunk na Shieldzie ?Tak, bo wygodniej mieć wszystko w jednym miejscu
A jak tam Cyberpunk na Shieldzie ?Tak, bo wygodniej mieć wszystko w jednym miejscu
choc jeśli mogę wybrać to wolę kodi plus swoje ustawienia choćby wygląd napisów
Coś w ten deseńTak się zastanawiam. Czym jestem to spowodowane, że niektóre produkcję np Netflix są od razu dostępne w 4k HDR a niektóre nie. Jakieś nowe zabezpieczenia czy co?
Bawił, uważam ten czas za straconyA bawił się ktoś Elementum i/lub Quasarem ?
OK, ale gdzie szukać?Są rózne listy tworzone poprzez Trakt lub TMDB helper.
Potwierdzam. Pisałem z autorem wtyczki napisy24.pl jak mi przypadkiem zaktualizowało KODI do Nexusa na Android TV. Problemy mogą byc też z innymi wtyczkami z powodu Pythona, który na Androidzie aktualizuje się do ver. 3.11, a tam jest trochę zmian w stosunku do 3.8 (Matrix). Dotyka to też Linuksa, większość dystrybucji już ma wersję 3.10 i robi się kaszana. Podobno Nexus 20.1 ma ten problem rozwiązać: linkJeżeli ktos ma na Nexusie problemy z wtyczkami a4kSubtitles i napisy24pl ,mozna pobrać stąd najnowsze aktualizacje .Sprawdzone-na 100% działają z kompilacjami nightly z 23.01.23 (KodiFoo oparte na tej kompilacji) i dzisiejszej kompilacji nightly (13.02.23)
To pewnie stare czasy,bo u mnie wyszukuje praktycznie wszystko,wraz z obrazami płyt 1:1 z menu,także nie przedłużam RDBawił, uważam ten czas za stracony