Dodatkowo jak zainstalujesz świeże kodi, wstukujesz kod do Trakta i wraca cała kolekcja filmowa ze wszystkimi ustawieniami filmowymi.
Sprawdż sobie też tworzone listy przez użytkowników, sporo perełek filmowych tam znajdziesz.
W google też możesz znależć listy Trakt, wystarczy kliknąć i polajkować, pojawi się w Kodi w Fen/Trakt.
Co do "TV", to sporo tam jakiś UFC, Boxu itp. Jest kanał KSW, bodajże też ten pato jutuberów.
Sportu od groma, masz kilkanaście tysięcy stacji, więc? ; )
Powiem tak, dziś złożyłem wypowiedzenie kablówki w UPC, a cały ten śmieszny dekoder BOX4k poleciał lotem sokolim do szuflady ; )
Działać działa, chociaż czasami coś tam doczyta, ale i tak nr. 1 jeżeli chodzi o działanie z... 10 które testowałem.
Dodatkowo mam pakiet Crystal - jako uzupełnienie. Generalnie jest pięknie. 10/10
Może miałeś coś innego przestawione , np tu ?
Nie mam zaznaczonego - "używaj znaczników wideo".
Tyle, że u mnie już wszystko widać, więc co to daje konkretnie?.
Na zdjęciu miałes OSD wersji "standard" ,przełącz się na "reloaded" i sprawdż czy o to Ci chodzi.?
Zarówno na moim jak i na twoim zdjęciu te info jest w OSD.
Nie zrozumieliśmy się.
Znam to ustawienie (reoladed), jest ładniejsze, ale dla mnie jeszcze mniej intuicyjne.
Mi chodziło przewijanie filmu.
Jak wiemy, przewijamy na dwa sposoby
- klik gora/dół = 10min
- klik lewo/prawo = 30s
1. Chcąc przewinąć np. do przodu o 10min nie pojawia się żadne OSD na ekranie, mam tu na myśli pasek postępu, czas itp.
Nie wiem po przewinięciu jaki jest czas. Muszę kliknąć jeszcze raz "ok" na pilocie i dopiero wywołać cały pasek z czasem na ekranie.
2. Chcąc przewinąć o 30s już się pojawia pasek i widać dokładnie jaki jest czas filmu.
Nie rozumiem, dlaczego tego paska postępu z czasem nie widać za każdym razem z automatu jak cokolwiek przewijamy.
W Estuarym, bez względu jak przewijamy, zawsze wyskoczy belka z postępem i widocznym czasem. Cały czas jesteśmy na bieżąco i generalnie nie byłoby tej dyskusji ; )