Nie do końca prawda.
Jak napiszesz maila z problemem do nich to bardzo szybko ktoś postara Ci się pomóc.
Wiem, sprawdziłem i to działa świetnie!
Nowych modeli ma być więcej.
Ostatni oficjalny soft jest z 2015r z listopada. To jednak krócej niż trzy lata.A wersja beta softu V 4.0.2 z kwietnia 2016. Popatrz też na to, że te modele weszły na rynek chyba w 2012r. Czyli nowe softy ukazywały się przez 4 lata.
Nowe mają na razie problemy z uzyskaniem licencji Googla. Trwa procedura certyfikacji. Mają być z androidem 7 ( niestety) ale mają mieć soft ,, mede8erowy''. Na Realtecach 1295 i 1296( wyższe modele).
Ale co jest wg Ciebie nieprawda? Napisalem wyraznie, ze ostatni player wydali 3 lata temu ( serie x3d w 2014, no chyba ze wczesniej, ja nie jestem uzytkownikiem od premiery) i od tego czasu nie zapowiedzieli nawet nowego playera. Pisamie o FW z 2015, o ktorym akurat wiem, bo jestem posiadaczem 600x3d *, jest troche nie na miejscu, jako kontrargument co do tego, ze po 2014 nie pojawil sie zaden inny player tej firmy, ani opis takiego projektu.
Ja w kqzdym razie, nie widze zadnej wzmianki na ten temat na firmowym forum, www, ani na FB, na ktorym zapytania o nowy player pozostaja bez odpowiedzi od ubieglego roku.
Fajnie ze wklejasz info, ale poki nie masz do zaprezentowania linkow poswiadczajacych, ze chocby czesciowo rozmijam sie z prawda, badz udowadniajace istnieje jakies inne oficjalne i ogolnie dostepne zrodlo informacji, ktore umknelo mojej uwadze, nie ma sensu abys zaczynal swoja wypowiedz od zwrotu wskazujacego na to ze pisze nieprawde. Wystarczy, ze napiszesz, ze sie ze mna nie zgadzasz. Wtedy masz czyste rece i spokoj, bo nie widze sensu ani mozliwosci, zeby Cie przekonywac do mojej racji. Oczywiscie moge wkleic linki do www FB czy forum, poswiadczajace to, co napisalem powyzej, z tym ze nie ma to zadnego sensu, bo to sa fakty. Natomias moim celem nie bylo to, aby wyklocac sie z kims, o oczywiste rzeczy, tylko poddac watpliwosci idee oczekiwania na ten jeden wartosciowy UHDplayer, w swietle okolicznosci, ktore przedstawilem. Zeby bylo jasne, nie jestem ani fanem innych konstrukcji/marek, ani wrogiem, czy rozczarowanym uzytkownikiem Mede8era. Staram sie byc pragmatykiem. Ty podobno tez nie lubisz byc nabijany w butelke. Proponuje wiec nie odrzucac odtroznosci w imie rozmowy telefonicznej z sympatycznym gosciem.
Przy okazji dzieki za szczegoly. O to w sumie pierwotnie mi chodzilo
* - Nie uzywam juz tego playera, bo jego miejsce zajely inne, ale Afaik Mede8er nie poprawil FW, aby usunac problem powstaly w zwiazku z koniecznoscia logowania do opensubtitles.org, co np w swej VideoStation zrobila Synology i ktorej aplikacje dla SmartTV od jakiegos czasu, ponownie oferuja automatyczne wyszukiwanie napisow do streamowanych z NAS-ow filmow.