Hej.
OK po chyba roku (!!!) przeglądania i rozgryzania tego wątku stwierdziłem, że to jest ten weekend na zakup sprzętu!
Wybór padł na X92 - ale chętnie wysłucham jeszcze opinii!
Planuję zakup na allegro - cena 360zł za 3/16gb bez klawiatury, lub 400zł z klawiaturą. Polecacie tą klawiaturę i8??? Czy lepiej zwykła klawiatura + mysz na USB???
Ceny na alli są niewiele niższe - 80€ = 344 zł za wersję z klawiaturą - 1-3 miesięcy oczekiwania i pytanie czy VATu nie doliczą...
Dajcie znać, czy na pierwszego TV BOXa to dobry wybór? Nie mam żadnego doświadczenia... Chciałbym pooglądać jakieś filmy z NAS, YT... Pewnie powalczyłbym z jakąś TV typowo satelitarną przez net (discovery, całe badziewie typu polsat itp.) Na pewno zależy mi na muzyce - teledyski z YT i chętnie jakieś inne serwisy.
Wszystko ma współpracować z amplitunerem ONKYO X-NR656 i jakimś starym TV 720p, które pewnie w niedługiej przyszłości zmienię na coś 4k...
I jeszcze trochę nie ten wątek, ale zapytam krótko - nowe TV raczej nie mają androida i/lub możliwości instalacji innych systemów tak jak takie urządzenia? Bo może od razu lepiej iść w coś takiego?
Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi - chciałbym naprawdę zamknąć temat w ten weekend
.
Pozdrawiam