Amazon fire box, roku3, roku4.Jaki sprzęt do 800 zł kupić sprzęt z dobry wsparciem technicznym ?
Na dzień dzisiejszy zależy mi na: screen mirroring, netflix, amazon prime video, itp.
W niedalekiej przyszłości wymagania na pewno wzrosną.
Super, dzięki za odpowiedź Odtwarza ci ten box wszystko bez zająknięcia, niezależnie od formatu, napisów itd.? Poleciłbyś? Bo skoro instalacja jest tak bezproblemowa to ciężko usensownić zakup czegoś na S912 za $30 więcej na ten moment IMO więc jestem już na krawędzi zakupu tego A95X"Mógłbyś kolego napisać jak wyglądał proces flashowania tego boxa na Libre?"
Na poczatek wypadałoby zadbać o kompatybilność.
Tutaj: forum.libreelec.tv/thread-1982.html jest lista współpracujących z libreelec Tv-boxów.
W moim boxie jest ten "słynny" switch w gnieździe AV, więc odbyło sie bez jakichkolwiek niespodzianek. Botowalna karta SD z librelec w gnieździe urzadzenia, wciśniety przycisk /zapałką/, podłączenie zasilania- poszło, puszczamy przycisk. Troche zabawy, uzupełnienie wtyczek, no i instalacja do nand via ssh.
Wszystko jak opisano tutaj: tvboxforum.com/showthread.php?tid=973
To, że android dostanie "w łeb" zakładałem jeszcze przed zkupem boxa, byłem przygotowany /teoretycznie/ na brak switcha i zastosowanie "adb" ale odbyło się bez niespodzianek.
Pozdrawiam
Jezus Maria, nigdy nie kupię tego boxa... Zawsze kiedy już jestem blisko decyzji to coś wyskakuje. Ale dzięki wielkie za info, przynajmniej nie będę miał zonka po zakupieTo jeszcze zeby wszystko bylo jasne. W Nexbox A95X z prockiem S905 /bez X/ na libreelec jak i na innych alternatywnych softach niestety nie dziala wylacznie dobrze. Tzn mozesz go wylaczyc pilotem ale juz go nie wlaczysz. Jedyna opcja to wyciagniecie wtyczki z kontaktu.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Jezus Maria, nigdy nie kupię tego boxa... Zawsze kiedy już jestem blisko decyzji to coś wyskakuje. Ale dzięki wielkie za info, przynajmniej nie będę miał zonka po zakupie