chromolić gry na PS3, chcesz, aby cię bardziej pokochała, kup jej konsolę Shii
zajebiste
ale taka konsolę warto kupić jak chce się mieć świadomie "Niemcy" w domu a tym samym więcej czasu dla spokojnego grania w PS-a
chromolić gry na PS3, chcesz, aby cię bardziej pokochała, kup jej konsolę Shii
Jak nieźle zarabia to niczym będzie dla niego:Żeby kupić teraz Buzza to musi naprawdę nieźle zarabiać i dobrze szukać
Jak nieźle zarabia to niczym będzie dla niego:
4x Buzzery bezprzewodowe PS3 do buzz quiz (2082096774) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Krótka piłka. Szwagier zobaczył w święta PS3, szczena mu opadła zwłaszcza przy MW2. Nie spał biedak przez 2 noce z wrażenia i myślał, jakby kupić czarnulę. Co więcej ma już KD, więc podłączenie do tego PS3 to pikuś. Jego kobieta nie podziela tego entuzjazmu, chociaż moja jej mówi, że przy odrobinie dobrej woli z wszystkim się można dogadać - grunt to nie przeginać. Nie przemawiają za nim różne singstary, LBP i inne pierdoły.
Wreszcie padł argument killer że to zabawka dla dzieci, a dorośli i poważni mężczyźni mają powinni zająć się innymi rzeczami.
Powiedziałem, że bardzo się myli. Może pomoglibyście w szybkiej statystyce.
Ja zacznę - 30, 31 w marcu
Co za bzdury opowiadasz?Szkoda ze PS3 nie ma odtwarzacza bluray 3D .Bo to bylby tez dobry argument jak sie ma telewizor z 3D, a tak dupa . Potrzebny bedzie drugi odtwarzacz jak kupie
:fool:Szkoda ze PS3 nie ma odtwarzacza bluray 3D .Bo to bylby tez dobry argument jak sie ma telewizor z 3D, a tak dupa . Potrzebny bedzie drugi odtwarzacz jak kupie