Pokaż Fajną Fotkę

lolo2

Well-known member
Bez reklam
lolo no zdjęcie fajne ale widać że u was są problemy z wodą ;)

nie jestem profesjonalnym rolnikiem. nie badam gleby, z nawozami skromnie, potasow, magnezow praktycznie nie uzywam i co najwazniejsze mam ziemie klasy 4b i 5. Oczywiscie uprawiam tylko zyto a nie rzepaki, buraki czy chociaz pszenice.

Ale efekty mam na 3+ wiec nie jest zle

brodacz

Active member
Bez reklam
A to znacie? Najbliżej z Katowic.

Attachments

• 20190810_180503_rmedited_resize_65.jpg
    20190810_180503_rmedited_resize_65.jpg
    217,2 KB · Wyś: 108

brodacz

Active member
Bez reklam
Zgadza się. To Petra czyli śladami Indiany Jones'a. Cały kompleks ma ok 400km˛ i jest naprawdę nieziemski.
Jutro też wrzucę ładną dość łatwą zagadkę.

Ostatnia edycja:

bramowicz1

Member
Bez reklam
Hej!. Fajne fotki wrzucacie. Ja fotografią się nie trudnię, nie mam też profesjonalnego sprzętu, ale tym się z wami podzielę, z góry przepraszam za jakość.

Okaz zagościł w moim ogródku.

IMAG0117.jpg

Henry

Active member
Bez reklam
Wiem, że jakość zdjęć pozostawia wiele do życzenia, ale zgodnie z tytułem - fotki jeszcze ciepłe i wykonane w naprawdę fajnych okolicznościach przyrody ;)
met1.jpg
met2.jpg

met3.jpg

Ostatnia edycja:

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Powodzi się 8semką po polu : )

Stara fura.
Quatro daje rade..

Dzisiaj niechcacy w row wjechalem przednim kolem, przy nawracaniu we wjezdzie na pole :) No i mysle sobie podniose auto zeby "zmniejszyc tarcie podwozia xD" a tu ciul... Auto bylo az tak przechylone ze przy probie podniesienia auta wyskakiwalo ze systemy nie sa gotowe. Co za idiota wymyslil aby wylaczaczac ten system w takich warunkach. Miec funkcjie podniesienia auta i nie moc z niej skozystac w tej sytuacji.

Do góry