Pokaż Fajną Fotkę

brodacz

Active member
Bez reklam
Architektura to nie moja specjalność, ale chyba fajnie wyszło...

Hotel w Bangkoku

Attachments

• Hotel (5) c.jpg
    Hotel (5) c.jpg
    51,8 KB · Wyś: 27

bramowicz1

Member
Bez reklam
coraz blizej konca prac w polu.

(postimg schodzi na psy, juz nawet foty z telefonu nie idzie wrzucic bo za duzo mb maja)

To lipa, a też lubiłem tam wrzucać, pewien bardzo popularny, którego tu nazwy nawet ani adresu nie przyjmuje też ma ograniczenie do 5 MB, imageShac bardzo dobry, ale niestety chyba od jakiegoś czasu wymaga konta płatnego.

Alternatywą jest pewien rosyjski hosting, który z zadowoleniem używam na ich serwisach:

https://fastpic***

Nasz serwis też go akceptuje więc polecam bo jest bez ograniczeń. :)

Ostatnia edycja:

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Piekne sa kwadraciaki.
Jeszcze jak caly naroznik oszklony wtedy bomba.

Niestety w mojej gminie nie ma mozliwosci budowania czegos takiego.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Też tak uważam, chociaż w takich kameralnych "blokach" każdy o każdym wszystko wie, żeby to były jednorodzinne budynki ; )
Tu się fajnie buduje, na stalowej konstrukcji i coś czuję, że będzie na bogato (droga okolica).

Borixon

Active member
Bez reklam
Też tak uważam, chociaż w takich kameralnych "blokach" każdy o każdym wszystko wie, żeby to były jednorodzinne budynki ; )
Tu się fajnie buduje, na stalowej konstrukcji i coś czuję, że będzie na bogato (droga okolica).

Masz coś racji, lecz na na 14 rodzin mieszka 5 moich starych znajomych, reszta to zapracowani ludzie...
A po drugie sram na to co ludzie powiedzą... :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

lolo2

Well-known member
Bez reklam
No no.. Ciekawy domek. Wlasnie o tak duze szklenie mi chodzilo. Bardziej wyglada na jakies biuro niz dom uzytkowy, ciekawe jaki uklad pomieszczen.

Tylko nie podoba mi sie ten salon w powietrzu. Te sciany wiecznie w cieniu caly czas bedzie na nich grzyb.
Czym dluzej patrze na niego to mniej mi sie podoba :)

W mojej okolicy powstal taki domeczek. W srodku dokladnie tak samo jak na wizualizacji wydaje mi sie swietny projekt, uklad pomieszczen itp. Tez sporo szklenia.
https://www.mgprojekt.com.pl/willa-z-basenem

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Zobaczymy co z tego wyjdzie, ale na żywo kawał budy. Tylko działka jakaś mała.

Tu jest fajnie:

[youtube]1Ue9I-HuNzw[/youtube]

Do góry