Płyty cd w stereo

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Kolejne dwie płyty dojdą do kolekcji tym, razem są dwie ostatnie płyty Pink - Beautiful trauma oraz ostania jej płyta w wydaniu 2u płytowym Trustfall i tą ostatnią naprawdę warto brać w takim właśnie wydaniu o ile ktoś ja lubi, oczywiście :)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Nie mówcie, że nie podoba się wam Mark :) gram na gitarze, tylko na akustycznej i na pewno nie tak jak ten Pan ze zdjęcia. Jutro program przy grilu , bo na Mazurach jesteśmy, pogoda super , ptaszki na działce ćwierkają, piwko pijemy, jest gicior. Pogody życzę tym co również odpoczywają. :)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Pogoda rewelka , zaraz wyjeżdżamy i prosto do pracy , a propo grania to umiejętność grania na jakimś instrumencie to świetna sprawa, u mnie i córka gra na gitarze u Brata dziewczyny jedna gra na klawiszach, druga na gitarze, a wife śpiewa :) jak razem się spotkamy to pogrywamy sobie..

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Kolejny pakiet płyt został wysłany, pierwszym z nich będą kolejne dwie płyty Nicki Parrott - Moon river, Close to you w formacie SACD (24 bit hyper magnum souns) z wytwórni Venus Records – świetnie brzmieniowo płyty.
Kolejna płyta to wydanie japońskie najnowszej płyty argentyńskiej piosenkarki jazzowej i bossa nova Keren Souza – Suddenly lovers.
W drugim pakiecie są to płyty dla mnie najlepszego głosu w popie tj. Whitney Houston, pierwsza z nich to jej debiutancka płyta nazwana jej imieniem i nazwiskiem, druga to Whitney, obie w formacie SACD z wytwórni Mobile Fidelity, również płyty warte zakupu, bo brzmią zjawiskowo, a w szczególności wokal.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Na Mazurach jesteśmy to zielonego i niebieskiego koloru sporo :) A co do tych konkretnych płyt to gro ludzi, któzy mają płyty w formacie Shm-Sacd są zadowoleni, minus taki, że wyłącznie można je odtworzyć na cdikach sacd.
Teraz Norah Jones swoje płyty wcześniejsze zaktualizowała z formatu shm do shm-sacd, ale ja mam gro jej płyt w shm, więc już podziękuję. Mam jej dwie płyty w tym formacie z kolorem zielonym i na razie to wystarczy.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Nie czytasz audio/stereo ? ;)

Lolek,tylko uważaj na płyty z Japonii i albumy Bocelliego,bo ponoć spora ich część wygenerowana jest przez AI ;)
A tak bardziej serio,to robi się tu "grubo"...

Do góry