Płyty cd w stereo

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Piramida jadę na groby, aby potem dać radę w drugą stronę Polski objechać groby, a do tego to wiesz ja nie jestem jakoś nawiedzony, audio, czy też film nie przesłaniają mi życia.

pliki jpg

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Z telefonu nie idzie pisać na tym superanckim forum.. 😋

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Dla mnie 30 zeta za płytę to prawie pół darmo jak by się dostało. Co prawda tutaj płyta starsza, ale czasem te starsze są droższe od nowości, np George Michael w k2 HD widziałem tą pĺytę już po 600-800 zł. Ja komuś oferuję 350 zł bo nawą i leży na póĺcevi nie chce mi sprzedać. -)

przemko77

Well-known member
Bez reklam
Jeszcze nie tak dawno wszystkie płyty były po 20zł właśnie tym się Biedronka różniła od innych sklepów jakby nie licząc daje to 30% wzrost .Jakość płyt CD to temat rzeka odkąd w modzie są limitery to znalezienie teraz albumu o wartości DR 12 to sztuka ,To że płyta zostaje wydana w Japonii nie oznacza że jest jest lepsza takim przykładem jest np. Tina Turner Private Dancer XRCD - koszmarna jakość ,Osobiście mam bardzo dobre zdanie o płytach wydanych w USA

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Z USA najlepsze dla mnie z tych co do tej pory miałem okazje posłuchać jak również z tych co mam to płyty wydane w Analogue Productions, oni specjalizują się w dużej mierze w płytach sacd , super sprawa, czarne płyty maja też znajomi i tez jakość bardzo dobra, ale to inne ceny są tych płyt. A płyty jak płyty zawsze zdarzy się, że coś jest słabiej nagrane ja takowe też mam i obie są z Japonii, ale gro są to płyty bardzo dobre, a w XRCD, czy też w XRCS2 to wszystko co mam jest bardzo dobrze nagrane i jest radość ze słuchania.

Do góry