Dobra wiadomość, bo na wersji 509 w przypadku gdy oglądając telewizję włącza się netfixa klawiszem na pilocie robi się czarny ekran, w tle słychać dźwięki z włączonego uprzednio kanału TV i albo bardzo długo czekamy lub trzema wyłączyć TV.Jutro wysyłamy pierwsze partie V 511.
Dobra wiadomość, bo na wersji 509 w przypadku gdy oglądając telewizję włącza się netfixa klawiszem na pilocie robi się czarny ekran, w tle słychać dźwięki z włączonego uprzednio kanału TV i albo bardzo długo czekamy lub trzema wyłączyć TV.
Rada Marka aby odinstalować ręcznie apk Netfixa nie pomaga gdyż można tylko odinstalować jego aktualizacje a sama apka ma znacznik aplikacji systemowe i bez roota jej się nie wytnie
Dobra wiadomość, bo na wersji 509 w przypadku gdy oglądając telewizję włącza się netfixa klawiszem na pilocie robi się czarny ekran, w tle słychać dźwięki z włączonego uprzednio kanału TV i albo bardzo długo czekamy lub trzema wyłączyć TV.
Rada Marka aby odinstalować ręcznie apk Netfixa nie pomaga gdyż można tylko odinstalować jego aktualizacje a sama apka ma znacznik aplikacji systemowe i bez roota jej się nie wytnie
Chyba można jeszcze wyzerować dane aplikacji.
Ciekawe czy HBO zadziała![]()
Skąd nagle v519? miało być v511...
Netflix has the usual problem in HDR contents, black screen with voice .V519 has Netflix working great
HDR works without problems
Wall mount is back in settings
Changing channels is faster but not as 499
Poslano sa mog MI MAX 3 koristeći Tapatalk
Don't have that, but black screen before playing trailer in menus is gone. Was bugging me a lot.Netflix has the usual problem in HDR contents, black screen with voice .
Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk
Dzięki, szkoda że kiki nie potrafi takiej prostej rzeczy zrobić tylko jakieś dzienny i absurdalny sposób udostępniania wymyślił.Wrzuciłem v511 na dysk googla.
https://drive.google.com/drive/folders/1vXfF1A3WtxTTU3CDRWraWyA7xd_dTGgr?usp=sharing
Przypominam, że nie jestem producentem tego oprogramowania i nie odpowiadam za błędy w działaniu. Ja tylko udostępniam plik.
Wrzuciłem v511 na dysk googla.
https://drive.google.com/drive/folders/1vXfF1A3WtxTTU3CDRWraWyA7xd_dTGgr?usp=sharing
Przypominam, że nie jestem producentem tego oprogramowania i nie odpowiadam za błędy w działaniu. Ja tylko udostępniam plik.
witam
Do jakiego tv jest aktualizacja?