Update.pkg to v373 a zrobic na usb downgrade da TV?
na dysku google znajduję tylko wersję 511. Czy nie ma już wersji 519?
dzięki, pozdrawiam
Dodałem do dysku v519 jak by ktoś szukał. Nie testowałem tej wersji i nie wiem jak się zachowuje TV po instalacji.na dysku google znajduję tylko wersję 511. Czy nie ma już wersji 519?
dzięki, pozdrawiam
Dodałem do dysku v519 jak by ktoś szukał. Nie testowałem tej wersji i nie wiem jak się zachowuje TV po instalacji.
https://drive.google.com/drive/folders/1vXfF1A3WtxTTU3CDRWraWyA7xd_dTGgr?usp=sharing
Która wersja androida będzie najbardziej stabilna do U65C7026?
Dodałem do dysku v519 jak by ktoś szukał. Nie testowałem tej wersji i nie wiem jak się zachowuje TV po instalacji.
https://drive.google.com/drive/folders/1vXfF1A3WtxTTU3CDRWraWyA7xd_dTGgr?usp=sharing
Ale to jeszcze android 7, a czy coś z 8 polecane jest?ja polecam v373.
Ale to jeszcze android 7, a czy coś z 8 polecane jest?
Według mojej oceny najstabilniejszy v373. Downgrade podobno możliwe jeśli użyć v369 jako pierwszy krok a potem można dowolny.A dla mojego Thomson 43UD6406?, Która wersja byłaby najbardziej stabilna? Nie mogę zainstalować wersji poniżej 475, jeśli odbiornik TV przejdzie do bootloopa. Mogę instalować tylko wersje z Androidem 8.
dzięki, pozdrawiam
Według mojej oceny najstabilniejszy v373. Downgrade podobno możliwe jeśli użyć v369 jako pierwszy krok a potem można dowolny.
Wysłane przy użyciu Tapatalka
Powinno działać bo to dajek Android 6. Ale jak Ci działa to co potrzebujesz to po co zmieniać?Czy na v373 programy typu vlc i kodi mogą odtwarzać dyski zewnętrzne NTFS? Póki co z tego powodu wróciłem do v369
Powinno działać bo to dajek Android 6. Ale jak Ci działa to co potrzebujesz to po co zmieniać?
Nie bardzo rozumiem co chcesz i po co dodać. Tv i urządzenie powinny być w tej samej sieci i wtedy każda apka powinna moc wysyłać. Np jak uruchomisz YouTube powinna być ikonka do uruchomienia przesyłania. Nie jestem pewien czy google home na telefonie jest niezbędna bo ja mam zainstalowane i nie sprawdzałem czy działa bez tego.Nie działa mi chromecast. Próbuję dodać TV przez Google Home, ale go nie widzi (ani na telefonie z androidem ani na ios)
Nie bardzo rozumiem co chcesz i po co dodać. Tv i urządzenie powinny być w tej samej sieci i wtedy każda apka powinna moc wysyłać. Np jak uruchomisz YouTube powinna być ikonka do uruchomienia przesyłania. Nie jestem pewien czy google home na telefonie jest niezbędna bo ja mam zainstalowane i nie sprawdzałem czy działa bez tego.