uj tam wracam do jakiegos 475 i siedze tam póki TCL wyjdzie z piaskownicy
Dokładnie u mnie dzieję się to samo. Nigdy w życiu żadne urządzenie mnie tak nie wyprowadzało z równowagi jak ten rzyg od TCL'a
instaluje 373. walić jakieś cyferki i oreo. 7-mka przynajmniej działała tak jak miała i NTFS obsługiwało. Tfu na TCL i całą jego optymalizacje.
Napiszesz jakie zmiany zostały wprowadzone?Jest już nowy soft 509 - zapraszamy chętnych
Napiszesz jakie zmiany zostały wprowadzone?
Szkoda, że gdy aktualizowałem z wersji 5oo do 509 wyczyściło mi cały poprzedni konfig i teraz mam ustawianie kanałów ponownie.
CZy istnieje sposób na eksport listy programów i jej konfiguracja łatwiejsza na komputerze jak to jest możliwe na TV SONY na Androidzie w oparciu o program Sony Channel Editor lub inny ?
Więcej info:https://www.sony.pl/electronics/sup...D9WyuCniOYfqy4D-peKICOd2AMsBJcRkLMySLnl57hqP4
zabawne to ciągłe pytanie nowych użytkowników...
jawna jest zmiana numerka jak niemal zawsze
Tu jeszcze teoretycznie powinna działać Alexa
Czy jest kilka menu serwisowych? W menu w wersji 509 nie widziałem takiej opcji, czy ona się uaktywnia dopiero jak jest pendrive w porcie?Nie wiem jak z zewnętrznym edytorem, ale z tego co widziałem w jednym z menu serwisowych był export i import listy kanałów na usb.
Nie korzystałem i nie biorę odpowiedzialności za skutki
2. Czy jest jakaś apka za pomocą której mogę wyeksportować swoje ustawienia Android TV?
Napisz na PW - dostaniesz kontakt.