PlayStation Move nowym kontrolerem PlayStation 3

dredsons

New member
Bez reklam
Nie interesują mnie świąteczne promocje, mam zamiar kupić w dniu premiery ,pytam gdzie jest najtaniej lub gdzie jest najkorzystniej tzn. czy lepiej kupić PlayStation Move + Navigation Stick + gra , może tak wychodzi taniej niż kupowanie wszystkiego z osobna.Jeżeli ktoś z Was zobaczy ciekawe zestawy będę wdzięczny za "cynk"

dredsons

New member
Bez reklam
U mnie w Vobisie za PlayStation Move + Navigation Stick + Sports Champions muszę zapłacić 400 zł. Oczywiście odpada koszt wysyłki , ale to i tak średnia oferta.

houdini2008

New member
Nie interesują mnie świąteczne promocje, mam zamiar kupić w dniu premiery ,pytam gdzie jest najtaniej lub gdzie jest najkorzystniej tzn. czy lepiej kupić PlayStation Move + Navigation Stick + gra , może tak wychodzi taniej niż kupowanie wszystkiego z osobna.Jeżeli ktoś z Was zobaczy ciekawe zestawy będę wdzięczny za "cynk"

Od jutra w Saturnie, zestaw startowy za 199 PLN.
Chyba się skuszę na tą zabawkę może być niezły fun :)
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:

Masta_J

Active member
Bez reklam
Może być niezły fun jak wyjdą jakieś normalne gry na to, bo na razie to nie ma przecież w co grać.

Pozdrawiam,

houdini2008

New member
Może być niezły fun jak wyjdą jakieś normalne gry na to, bo na razie to nie ma przecież w co grać.

W przyszłym tygodniu wychodzi patch do Heavy Rain, więc już coś się dzieje, a ja akurat od kumpla mam tą grę hehe, więc jeszcze raz będę przechodził z move jeśli się skuszę.
W Bydgoszczy w Saturnie będzie jutro za 199 PLN, więc oferta lepsza niż w Gdańsku :grin:.
Pozdrawiam.

Peek

New member
Bez reklam
Pierwsze testy za mną, oto wrażenia:

Kontroler fantastycznie leży w dłoni, aby go szynchronizować z PS3 należy go podłączyć kabelkiem USB (jednorazowo), naprawdę dokładność kontrolera jest niebotyczna. Na razie testowałem demka:

- Sports Champions - To będzie absolutny hit, szkoda tylko, że bez online, ale ping pong miażdży.

- Start the Party - Daje radę dla dzieci lub na imprezę, ale dla mnie średniak, bo to tylko zbiór minigierek.

- Tiger Woods - Tutaj Move sprawdza się naprawdę znakomicie.

- Beat Skechers - Czyli paint z kamerką, słabe.

- TV Superstars - Nie wiem jak pełna wersja, ale demo słabe.

- The Shoot - Poezja, genialne zastosowanie Move.

Kontroler będzie obowiązkowym must have'em dla każdego posiadacza PS3 już teraz to wiem, wracam do testów.

PS. Pełne Sports Champions już zostało do mnie wysłane:)

PS2. Szkoda tylko, ze kulka przybrała mi różowy kolor, czy można to jakos zmienić?

Ostatnia edycja:

Luvczenko

New member
hhhmm...Czekam na zakup aż wyjdzie coś konkretnego w co można pograć np The Fight Lights Out ;)

osobiscie sie nie widze z rożową kuleczką jak juz to tylko blue ;)

tomiga

New member
Gdzie jest Move? (We wrocławiu).
Niestety gdzie niegdzie pozostaly jeszcze zastawy startowe ale samej rozdzki juz nigdzie nie ma. Sprawdzane w:
- Saturn Magnolia (skonczyly sie o 15)
- Vobis Magnolia (same zestawy startowe)
- Media Markt dominikanski (same zestawy startowe)
- Saturn Pasaż Grunwaldzki (zostaly same zestawy)
- Vobis Grunwaldzki (tez same zestawy)
Empiki - nie wiedza co to jest...
Porazka... :(

domin74

New member
Gdzie jest Move? (We wrocławiu).
Niestety gdzie niegdzie pozostaly jeszcze zastawy startowe ale samej rozdzki juz nigdzie nie ma. Sprawdzane w:
- Saturn Magnolia (skonczyly sie o 15)
- Vobis Magnolia (same zestawy startowe)
- Media Markt dominikanski (same zestawy startowe)
- Saturn Pasaż Grunwaldzki (zostaly same zestawy)
- Vobis Grunwaldzki (tez same zestawy)
Empiki - nie wiedza co to jest...
Porazka... :(

Ja kupiłem na bielanach w mm. I dużo było jeszcze i kompletów jak i samych move.
Chwilę wcześniej byłem w Sony na bielanach i dowiedziałem się tam, że premiera move jest
17 października :):):) asiory... :eek:k:
Za to w empiku gość powiedział, że może na święta będą...

ps. niestety moja różdzka też jest różowa...

Palpiboy

New member
Wróciłem właśnie z daaaalekiego kraju, gdzie miałem okazję pobawić się nowym kontrolerem i potwierdzam w całej rozciągłości, to co już jest doskonale wiadomo a o czym pisze kolega Peek - kontroler Move sprawdza się wyśmienicie.
Jako starzejący się grzyb, który ma szczególnie w shooterach problemy z padem (nie potrafię tym celować w ludzi nawet w Uncharted na izi:wink: ) byłem bardzo pozytywnie zaskoczony dokładnością celowania w demie Resident Evil. Prawie jak myszą. Niestety nie miałem już czasu pobawić się kontrolerem we współpracy z R.U.S.E.

BTW. http://kotaku.com/5626933/how-to-mount-that-playstation-eye-camera-with-minimal-fuss
Gdyby ktoś miał problem z ustawieniem kamerki. Proste, genialne rozwiązanie:)

Ostatnia edycja:
Do góry