To ubezpiecz te dolary :D
armanig Klub HDTV.com.pl VIP Październik 14, 2021 #542 U mnie wszystko w krypto, niech się pali, byle by prądu nie wyłączyli ; )
Piramida Well-known member Bez reklam Październik 15, 2021 #543 armanig napisał: Pod warunkiem, że to 100% oryginał i nie po jakiś zwrotach/serwisach. Leci z Chin, także ten tego, jak dla mnie to fejk, nie za takie pieniądze. Kliknij aby rozwinąć... kaminskakl napisał: Pewnie, że fejk Kliknij aby rozwinąć... "Drogi kliencie, ten produkt to nasza własna marka, a nie Sony, funkcja jest taka sama, gwarancja: dwa lata" No to rzeczywiście oryginał
armanig napisał: Pod warunkiem, że to 100% oryginał i nie po jakiś zwrotach/serwisach. Leci z Chin, także ten tego, jak dla mnie to fejk, nie za takie pieniądze. Kliknij aby rozwinąć... kaminskakl napisał: Pewnie, że fejk Kliknij aby rozwinąć... "Drogi kliencie, ten produkt to nasza własna marka, a nie Sony, funkcja jest taka sama, gwarancja: dwa lata" No to rzeczywiście oryginał
K kaminskakl Active member Bez reklam Październik 15, 2021 #544 Skoro nie widać różnicy to po co przepłacać? Dosia
Piramida Well-known member Bez reklam Październik 15, 2021 #545 Podobno ma 30000 miniaturowych symboli,zamiast 40000. Trzeba będzie policzyć przy zakupie
Piramida Well-known member Bez reklam Październik 23, 2021 #546 Fajny początek. Kojarzy się Wam z czymś ta miejscówka ? [youtube]x-XbvI5mb0g[/youtube]
Piramida Well-known member Bez reklam Październik 23, 2021 #547 No i co ? Nikt nie wie ? Chodzi o miejsce w 45 sek.
Piramida Well-known member Bez reklam Październik 23, 2021 #549 Blisko,blisko,grałeś w tę grę rok temu
Piramida Well-known member Bez reklam Październik 24, 2021 #550 Dobra,koniec czasu [youtube]52UDhd76IYk[/youtube]
K kaminskakl Active member Bez reklam Październik 24, 2021 #551 Odrazu mi się skojarzyło z tym polem z The Last of Us 2, ale do FC 5 też pasuje.
Piramida Well-known member Bez reklam Listopad 2, 2021 #552 Armanig powiedział,że jak się nie ma tego co się lubi,to się lubi co się ma U mnie poprzedni COD z jakimiś dodatkami,zajmuje 232 GB Trzeba będzie zrobić podmiankę.
Armanig powiedział,że jak się nie ma tego co się lubi,to się lubi co się ma U mnie poprzedni COD z jakimiś dodatkami,zajmuje 232 GB Trzeba będzie zrobić podmiankę.
armanig Klub HDTV.com.pl VIP Listopad 2, 2021 #555 Wziąłbym, ale deszcz pada, a do Krisa mam bliżej ; ) Tak czy inaczej, fabule trzeba ograć.
lolo2 Well-known member Bez reklam Listopad 2, 2021 #559 Piramida napisał: Gościu,który ma wypożyczalnię Kliknij aby rozwinąć... domyslam sie... ale nie znajduje strony / kolesia.
Piramida napisał: Gościu,który ma wypożyczalnię Kliknij aby rozwinąć... domyslam sie... ale nie znajduje strony / kolesia.