Mnie najbardziej ciekawi Starfield. Lubię takie klimaty i czekam co im z tego wyjdzie. Mogliby też wrzucić jakąś zajawkę z Indiana JonesCzekaj,RDR2 powstawało 8 lat,a ta ma być za 20
Mnie najbardziej ciekawi Starfield. Lubię takie klimaty i czekam co im z tego wyjdzie. Mogliby też wrzucić jakąś zajawkę z Indiana JonesCzekaj,RDR2 powstawało 8 lat,a ta ma być za 20
Kaminski, Ty masz specyficzny sposób dyskusji, ciężki przypadek, taki zakumulowany trolling.
Tematy które się zamykają w dwóch, trzech zdaniach, z Tobą ciągną się zawsze przez kilka stron.
Teraz piszesz, że Ci wciskam Forze (wtf?), ze miażdżą PS (wtf?), że ja się czymś podniecam?
Ty siebie czytasz czasami? Jedyne co napisałem, to, to że od premiery PS5 dla kogoś, kto ograł wszystkie exy na PS4, nie wiele się dzieje po zakupie PS5 w porównaniu do XB i nie ma tu znaczenia, czy gardzisz tymi tytułami, bo rozmawiamy obiektywnie o rynku growym, jako całości i obiektywnie trzeba być wyjątkowym ignorantem, aby tego nie widzieć. To, że piszę co pojawiło się na XB w tym roku i jakiej klasy są to pozycje, nie świadczy o podniecie, a ocenie rynku i tego co dostaliśmy w tym roku na poszczególne konsole.
Gdyby PS5 dostało nowego Wieśka na wyłączność którego nie trawie, czy Horizona który mnie tyle obchodzi co zeszłoroczny śnieg, to słowa bym nie napisał w temacie posuchy, bez względu czy mi się gry podobają, czy nie, bo to byłoby obiektywnie coś znaczącego dla społeczności, ale nic specjalnego nie ma, Sony dało upy w 2021r i tylko o to tutaj chodzi. Jprd. ; )
To w przyszłym roku byśmy napisali jak cywilizowani gracze, że na XB w 2022r. jest posucha i XB jest w czarnej upie, za to na PS5 same rodzynki, w czym problem?
Jak dla mnie,porównując doznania growe,to póki co jest w czarnej
Ponoć w grudniu,będzie można sprawdzić w Plusie,świecące się jak... Godfall
Kto ? Ja ? No dobra
A słyszałeś o nowej usłudze Sony ?
Ponoć mają tam wrzucać wszystkie exy AAA na premiery
Spartacus trafi na rynek już wiosną 2022 roku i będzie zawierał benefity PS Now i PS Plus.
Według informatorów nowa usługa Sony będzie zawierała trzy poziomy: na pierwszym znajdziemy wyłącznie wspomniany PS Plus. Na drugim dojdzie "bogaty katalog gier PlayStation 4 i - ewentualnie - PlayStation 5" (cytat dosłowny za artykułem Bloomberga), zaś trzeci dorzuci do tego przemodelowane PS Now, które zaoferuje klasyczne gry Sony - z PS1, PS2, PS3, a także PSP. Projekt Spartacus ma być dostępne zarówno na PS4 jak i PS5. Wykluczono jednak, na podstawie otrzymanych przez Schreiera dokumentów, wydawanie własnych gier w dniu premiery w tej usłudze - na modłę Microsoftowego Game Passa.